2. Başkan Öner'den Vali Dağlı'ya Hoş Geldin Ziyareti

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner, “Valilik kararnamesi ile Düzce Valisi iken Samsunumuza atan Sayın yeni Valimizi makamında ziyaret ederek, ilimize hoş geldiniz” dedi.

2. Başkan Öner'den Vali Dağlı'ya Hoş Geldin Ziyareti
20 Eylül 2020 - 23:15
Makama giriş kapısında Sayın Valimiz tarafında karşılanmanın gurur yaşadıklarını aktaran Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner, ”Beni kapınızın önünde karşıladığınız için öncelikle size teşekkür Sayın Valim“ dedi.  
Birlikte Olanın Mutluğunu Yaşıyorum
Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün başlatmış oldu kurtuluş savaşının diyarı olan 19 Mayıs şehrinde göreviniz süresi içerinde birlikte olacaklarını vurgulayan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner, “İlimiz Karadeniz’in incisidir. Samsun’un Çarşamba ilçesinde dünyaya geldiğim içinde çok mutluyum. Önce iyi bir Çarşambasporluyum. Adında yaşadım ilin takımı geliyor. Milli takılarımızda ayrıca destekliyorum” şeklinde konuştu.
Kan Bağışı Kampanyasına Davet Ettim
Çarşamba Durusu Şehit Servet Arslan İlkokulu-Ortaokulunda yeniden Mehmetçikler için düzenlenecek olan kan bağışı kapanmayasına ziyaretimin sırasında Sayın Valimiz Zülkif Dağlı’yı davet ettiğini ifade eden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner, “Sizde bir önceki Sayın Valimiz Osman Kaymak programıma katılmıştı. Pandemi sürecinin geçmesi ile birlik düzenleyeceğim kan bağışı kaypayama katılacağını bizzat bana söyledi” diye konuştu 
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum