Reklam
Reklam
Reklam

Canik'te 'Gezici EBA Destek Noktası Aracı' Uzaktan Eğitimi Yakınlaştırıyor!

Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, “Müdürlüğümüze ait olan minibüsü Gezici Mobil EBA Destek Noktasına dönüştürülmesi ile birlikte ilçeye bağlı köylerde, bilgisayarı ve interneti olmayan öğrencilerin ayağına gidilerek uzaktan eğitim almalarına imkân sağlanıyoruz” dedi.

Reklam
Canik'te 'Gezici EBA Destek Noktası Aracı' Uzaktan Eğitimi Yakınlaştırıyor!
20 Eylül 2020 - 23:10
Reklam
Eğitim camiası olarak daima öğrencilerin yanında olduklarını hatırlatan Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, “Öğrencilerimiz Gezici Mobil EBA Destek Noktası olarak oluşturulan minibüs içerisinde yer alan 5 adet tablet bilgisayar sayesinde rehber öğretmenlerinin de yardımıyla uzaktan eğitim alarak, derslerinden geri kalmamış olacak” dedi. 
Öğrencilerimizden Çok Güzel Dönüşler Alıyoruz
Kırsal bölgelerde yaşayarak ve eğitimde uzak kalan çocuklar için seferber olduklarını vurgulayan Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, “Bazı köylerimizde bilgisayar ya da internet imkânları olmayan öğrencilerimiz uzaktan eğitime katılamıyorlardı. Biz de kurumumuza ait minibüsümüzü küçük bir sınıfa dönüştürdük. Gezici aracımızda bulunan internet bağlantısı ve bilgisayarlar ile EBA Uzaktan Eğitim Sistemine erişim sıkıntısı yaşayan öğrencilerimize yardımcı oluyoruz. Öğrencilerimizden çok güzel dönüşler alıyoruz. Öğretmenlerimizin de desteği ile inşallah uzaktan eğitim sürdüğü sürece gezici destek noktalarımız öğrencilerimize hizmet vermeye devam edecek. Dileğimiz pandemi sürecinin bir an evvel sona ermesi ve çocuklarımızın okullarında, öğretmenleri ile bir arada yüz yüze eğitimlerine devam edebilmeleridir” diye konuştu.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum