Zorlu Koleji Basketbol Evinde 72-76 Yenildi
Samsun’un basketboldaki temsilcisi Zorlu Koleji Samsun Basketbol Kulübü, kendi evinde ağırladığı Turgutlu Belediyespor’a karşı başa baş bir oyun sergilediği mücadeleden 72-76 mağlup ayrıldı.
15 Mart 2026 - 23:34 - Güncelleme: 16 Mart 2026 - 00:07
Başkan Ergin Zorlu: "Bu Takımın Karakteri Bizi Başarıya Taşıyacak"
Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Zorlu Koleji Samsun Basketbol Kulübü Başkanı Ergin Zorlu, skora takılıp kalmadıklarını belirterek şunları söyledi; "Bugün parkede galibiyeti son ana kadar kovalayan bir Zorlu Koleji Samsun Basketbol Kulübü vardı. 72-76’lık skor bizim için sadece bir tecrübe. Ligdeki iddiamızdan en ufak bir geri adım atmış değiliz. Bizim vizyonumuz, her maçta daha iyiye giden ve Samsun’u gururlandıran bir takım yaratmak."
Teşekkürler Samsun!
Salonu dolduran basketbolseverlere de teşekkür eden Başkan Zorlu, "Bizi yalnız bırakmayan, maç boyu desteğini esirgemeyen büyük taraftarımıza şükranlarımı sunuyorum. Onların bu tutkusu, bizim en büyük motivasyon kaynağımız. Mücadelemiz kararlılıkla sürecek" dedi.







FACEBOOK YORUMLAR