Yılport Samsunspor'dan Dijital Hamle

Dijital dünyaya ayak uyduran ve geliştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile adından söz ettiren Yılport Samsunspor, uluslararası dijital reklam ve eğlence medya platformu olan Azerion ile iş birliği anlaşması gerçekleştirdi.

Yılport Samsunspor'dan Dijital Hamle
31 Ocak 2024 - 13:51
Yapılan anlaşmanın ardından Azerion ile beraber hayata geçirilen mobil uygulama, Yılport Samsunspor’un dijitalleşmesine, taraftar etkileşimini arttırmasına, günümüz dijital dünyasına uyum sağlamasına ve dijital pazarlama araçları aracılığıyla gelirlerini arttırmasına önemli katkılarda bulunacaktır. Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, mobil uygulama aracılığı ile kulübe dair haberleri hızlı şekilde alabileceği gibi, taraftar ürünlerini satın alabilecek, maçın adamını seçme ve maç sonucunu tahmin etme gibi eğlenceli oyunlar oynayabilecekler. 
Zaman içerisinde oyunlaştırma özellikleri daha da geliştirilecek mobil uygulamada, taraftarlara özel benzersiz içerikler de sunulabilecek. Azerion, Amerika'dan Avustralya'ya kadar 24 ülkede 31 ofisi bulunan, Euronext Borsası'nda işlem gören, Hollanda merkezli ve dijital reklamcılık alanında geniş bir ekosistemi yöneten uluslararası bir şirket. Yılport Samsunspor için geliştirdikleri mobil uygulamanın benzerini Avrupa’da da birçok kulüp için hayata geçirmiş ve aktif olarak çalışmalar yürütmekte. Bugün itibariyle Yılport Samsunspor’un dijitalleşme yolculuğunda önemli bir adım daha atılmakta. 
Anlaşma töreninde konuşan Yılport Samsunspor Başkan Vekili ve İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen: “24'ten fazla ülkede faaliyet gösteren Avrupa'nın en büyük dijital reklam ve eğlence medya platformlarından biri olan Azerion ile ortak bir çalışma olan ve kulübümüzü doğrudan taraftarlarımıza bağlayan özel bir kanal olarak tasarlanan Yılport Samsunspor mobil uygulamasını tanıtmaktan heyecan duyuyoruz. Bu uygulama sayesinde taraftarlarımız tüm kulüp güncellemelerine özel erişim elde edebilecek, maç skorlarını tahmin etme, maçın adamını seçme, oyun oynama ve hatta Yılport Samsunspor ürünlerini satın alma gibi heyecan verici etkinliklere katılabilecekler. Ayrıca, yaklaşan bilet ihalesine bağlı olarak, uygulamayı e-bilet satın alma seçeneğiyle genişletme planları da devam ediyor. Bugün, Azerion Türkiye Ülke Müdürü Sayın Pelin Akın ile birlikte, kulübümüze büyük değer katacak bu sözleşmeyi imzalayarak, Yılport Samsunspor’un dijitalleşme yolculuğunda önemli bir adım daha atıyoruz” dedi. 
Azerion Türkiye Ülke Müdürü Pelin Akın ise; “Türkiye'deki ilk futbol uygulaması lansmanımızı ülkemizin köklü kulüplerinden Samsunspor ile bugün imzaladığımız sözleşme ile yapıyor ve geliştirdiğimiz mobil uygulama aracılığıyla Yılport Samsunspor'un dijital yolculuğuna katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz.” ifadelerine yer verdi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum