Yılport Samsunspor'da Çalışan kadınlara 8 Mart Sürprizi

Yılport Samsunspor, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü" kapsamında kadınlarımızla bir araya geldik denildi.

Yılport Samsunspor'da Çalışan kadınlara 8 Mart Sürprizi
08 Mart 2024 - 12:23
"8 Mart Dünya Kadınlar Günü" kapsamında kulübümüz bünyesinde çalışan kadınlarımız ile bir araya geldik. 
Gerçekleştirdiği sosyal faaliyetler ile fark yaratan kulübümüz, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" kapsamında bünyemizde çalışan kadınlarımıza yönelik kahvaltı etkinliği düzenledi. 
Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen etkinliğe Yılport Samsunspor A.Ş Başkan Vekili ve İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen, Operasyon Direktörü ve İcra Komitesi Üyesi Soner Soykan, İcra Komitesi Üyesi Suat Çakır ve Samsunspor Kulübü Başkan Vekili Arzu Uslu katıldı. 
Düzenlenen kahvaltıda konuşan Başkan Vekili Veysel Bilen, "Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Bu vesile ile çalışan kadınlarımız ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sayın Başkanım Yüksel Yıldırım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kadınlarımızın bu özel gününü kutluyorum. Dilerim Dünyada kadına şiddet artık son bulur. Hep beraber nice 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarız" ifadelerine yer verdi. 
Kahvaltı etkinliği sonrası Başkan Vekili Veysel Bilen, Operasyon Direktörü Soner Soykan ve İcra Komitesi Üyesi Suat Çakır, kadınlarımıza çiçek verdi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum