Muhammed Okutan'dan Kadınlar İçin Müjde Niteliğinde Projeler

Saadet Partisi İlkadım Belediye Başkan Adayı Muhammed Okutan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, kadınların her gününü özel kılmak amacıyla müjde niteliğindeki projelerini kamuoyu ile paylaştı.

Muhammed Okutan'dan Kadınlar İçin Müjde Niteliğinde Projeler
08 Mart 2024 - 12:33
Kadın istihdamını arttırmak ve aile bütçesine katkıda bulunmak amacıyla her mahalleye tekstil atölyesi kuracaklarını söyleyen Muhammed Okutan, ‘‘Bir gün değil, her gün kadınlar günü olmalıdır. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle İlkadım’da her günün kadınlar günü olmasını sağlayacak müjde ve projelerimizin bazılarını sizlerle paylaşmak istiyorum. Öncelikle ilçemizde kadınlara yönelik istihdamı güçlendirmek amacıyla her mahallede en az 20 kişinin çalışacağı tekstil atölyeleri kuracağız. İlkadım’da sadece bu atölyelerde en az 1500 kişiye istihdam sağlamış olacağız. Böylelikle çalışan kadınlar evlerinden ve çocuklarından uzak kalmayacak. Çalışmak isteyip te çalışamayan kadınlar içinde bir fırsat olacak. Kendi mahallesindeki bu atölyelerde çalışarak aile ekonomisine katkıda bulunacak. Ayrıca atölyelerle birlikte kuracağımız kreşlerde, personellerimizin çocuklarına ve dar gelirli vatandaşlarımıza ücretsiz olarak hizmet vereceğiz” dedi.
0-4 yaş arası çocuklu annelere de destek olmak amacıyla bir proje açıklayan Okutan, 0-4 yaş arası çocuklu anneleri desteklemek amacıyla, Samkart abonman ücretlerini belediye olarak karşılayacaklarını ve bu vesileyle toplu taşıma kullanımını kolaylaştıracak ve ailelerin ekonomik yükünü hafifleteceklerini söyledi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum