YILPORT SAMSUNSPOR AYNI TAS AYNI HAMAM! 4-1

YILPORT SAMSUNSPOR’A ÇARŞAMBA TOKATI! 4-1 Yılport Samsunspor, Bal Ligi ekiplerinden Çarşambaspor ile oynadığı hazırlık maçını 4-1 kaybetti

YILPORT SAMSUNSPOR AYNI TAS AYNI HAMAM! 4-1
06 Şubat 2019 - 16:52
YILPORT SAMSUNSPOR’A ÇARŞAMBA TOKATI! 4-1
Yılport Samsunspor, Bal Ligi ekiplerinden Çarşambaspor ile oynadığı hazırlık
maçını 4-1 kaybetti.
Yılport Samsunspor, Çarşamba ilçe stadyumunda Çarşambaspor ile hazırlık maçı yaptı.
Çarşamba İlçe Stadyumunda oynanan karşılaşmaya:
Yılport Samsunspor; Furkan Köse, Cenk, Şahin, Ramazan Çevik, Enes, İrfan, Oğuz, İshak, Onur, Bünyamin ve Muhammet Beşir on biri ile çıktı.
Çarşambaspor ise İlkay Sezer, Ahmet Arslan, Yakup, Harun, Kemal Sabri, Ramazan Taş, Özcan, Semih, Tugay, Amadoy ve Yasin on biri ile sahada yer aldı.
MAÇTAN DAKİKALAR
İlk yarısı 1-0 Yılport Samsunspor’un üstünlüğü ile tamamlandı. karşılaşmanın ikinci yarısında Yılport Samsunspor skor üstünlüğünü de kaybederek sahadan 4-1 mağlup ayrıldı.
Karşılaşmanın ikinci yarısına Teknik Direktör İsmet Taşdemir, sadece kaleci Furkan - Nurullah değişikliği ile başladı. 50’nci dakikada ise Nuri, Savaş ve Erhan Kartal forma şansı bulurken 55’inci dakikada Nuri sakatlanarak çıkmak zorunda kaldı. Yılport Samsunspor maçı 10 kişi tamamladı.
Yılport Samsunspor’un tek golü 44’üncü dakikada Ramazan Çevik’ten gelirken,
Çarşambaspor’un gollerini ise 53’üncü dakikada Ahmet Keleş, 57 ve 75’inci dakikada Ramazan Taş, 62’nci dakikada da Kemal Sabri kaydetti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum