Yılmaz, KAFDAV Başkanını Ağırladı

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, milletvekilleriyle birlikte KAFDAV başkanını ağırladı.

Yılmaz, KAFDAV Başkanını Ağırladı
05 Aralık 2019 - 18:47
Kafkas Araştırma Kültür ve Dayanışma Vakfı (KAFDAV) Başkanı Muhittin Ünal, TBMM'de milletvekilleriyle buluştu.
Vakıf çalışmaları kapsamında ziyaret gerçekleştiren Muhittin Ünal'ı AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, Tokat Milletvekili Mustafa Arslan ile birlikte ağırladı. TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Alt Komisyon Başkanı ve Kayseri Milletvekili Hülya Nergis'in meclisteki odasında gerçekleşen buluşmada vakıf başkanı Ünal, çalışmaları hakkında bilgi verdi.
AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Muhittin Ünal'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, çalışmalarında başarılar diledi.
Bu arada Milletvekili Yılmaz, çeşitli ziyaretler için Ankara'da bulunan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz'ı AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan ve Fuat Köktaş ile birlikte meclis kulisinde ağırladı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum