Reklam
Reklam
Reklam

Yılmaz'dan 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Mesajı

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Reklam
Yılmaz'dan 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Mesajı
17 Mart 2023 - 20:10
Reklam
Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünün gururunu ve onurunu yaşıyoruz. 'Çanakkale Geçilmez' sözünün arkasında şan ve şerefle dolu kahraman Türk ordusunun ve yüce Türk Milleti’nin büyük bir destanı bulunmaktadır.
Çanakkale Zaferi bağımsızlık için verilen başarılı bir mücadele olmasının yanı sıra Türk Milleti'nin dayanışmasının, birlik ve beraberliğinin de simgesidir. Çanakkale ruhu göstermiştir ki; Dünyada bu onurlu, necip milletin var oluş iradesini kıracak hiç bir güç yoktur. Namusu bildiği vatanının ve milletinin bekası için gözlerini kırpmadan canlarını vermeyi göze alan yüz binlerce kahraman, tarihimizi gururla taçlandırmaktadır.
Dünyaya karşı nasıl bir millet olduğunu kazandığı zaferlerle gösteren Türk Milleti, adını tarihe altın harflerle yazdırmayı başarmıştır. Çanakkale’de destanlaşan bağımsızlık, beraberlik duygusunu hiçbir zaman kaybetmeyen Türk Milleti, geçmişte olduğu gibi bugün de karakterinde olan bağımsızlık, vatan, millet duygusu ile mücadele etmektedir. İçte ve dışta yer alan mihraklara bu duyguyla geçmişte, 15 Temmuz'da olduğu gibi bundan sonrada fırsat vermeyecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle, vatanı ve bayrağı için şehit olan, bugün bizlerin bağımsız bir ülkede hayat ve vücut bulmamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi, fedakâr Türk Milletini minnet ve saygıyla anıyorum.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum