Reklam
Reklam
Reklam

Yetim Gülerse Dünya Güler

Genç Kızılay Samsun ve Samsun Genç İHH’nın Canik Kültür merkezinde ortak olarak düzenlemiş oldukları yetim şenliği programı, çocukların yüzünü güldürdü.

Reklam
Yetim Gülerse Dünya Güler
27 Aralık 2022 - 13:54
Reklam
Programda konuşma yapan Türk Kızılay Samsun İl Başkanı Ecz. Ahmet Muştu: “Yetim çocuklarımızın bizlere birer emanettir. Yaşantımız gereği elimizden geldiği kadarıyla yetim çocuklarımıza sahip çıkmalıyız. İnsan suresinde buyrulduğu gibi; Onlar, seve seve yiyeceği yoksula, yetime ve esire yedirirler. Bizler Türk Kızılay Samsun olarak ayeti kerime de buyrulduğu gibi sizlerin bağışlarıyla yetim çocuklarımızın yüzlerinde gülücükler açtırmaya çalışıyoruz. Keza bir örneğini bugün burada 50 yetim çocuğa kıyafet desteğiyle gerçekleştiriyoruz. Böyle güzel bir organizasyonun yer tahsisi için Canik Belediye Başkanı Sayın İbrahim Sandıkçıya, Samsun Genç Kızılay İl Başkanı Feyzullah Bilal Şenaslan’a Samsun Genç İHH başkanı Emre Güneş’e Kızılay ve İHH gönüllerimize teşekkür ediyorum.” dedi Ayrıca Samsun İHH Yetim Komisyonu Başkanı Sakine Okudan "Yetim gülerse dünya güler” sloganıyla yapmış olduğumuz çalışmalarımıza aralık vermeden devam ediyoruz. Bugün çocuklarımızın yüzlerinde tebessüm oluşmasında emeği geçen Canik Belediye Başkanımız İbrahim Sandıkçıya, Genç Kızılay Başkanımız Feyzullah Bilal Şenaslan'a ve Genç İHH Başkanımız Emre Güneş'e teşekkür ederim" dedi.
 Açılış konuşmasının ardından  Genç Kızılay Samsun ve Samsun Genç İHH gönüllüleri yetim çocuklarla çeşitli oyunlar oynadılar. Yetim gülerse dünya güler düsturuyla Genç Kızılay Samsun ve Samsun Genç İHH başkanlarının böylesine güzel bir program düzenlemesi, sivil toplum kuruluşları arası birliğe dikkat çekerken, halk tarafından da beğeni topladı. Program yemek ikramının ardından hatıra fotoğrafı çekinerek sona erdi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum