YEPAŞ Sokak Hayvanlarını Unutmadı

YEPAŞ sorumluluk bölgesi olan Samsun, Sinop, Çorum, Ordu ve Amasya illerinde bulunan Yetkili İşlem Merkezlerinde 4 Nisan Hayvanları Koruma Günü’ne özel sokak hayvanlarının beslenmesine dikkat çekebilmek için ücretsiz mama dağıtım yapıyor.

YEPAŞ Sokak Hayvanlarını Unutmadı
05 Nisan 2023 - 10:36
Sokak Hayvanlarına Sahip Çıkıyoruz
Konu ile ilgili görüşlerini aktaran YEPAŞ Genel Müdürü Arif Akşam, “YEPAŞ olarak hayvan sevgisinin artması, sokak hayvanlarının yaşam koşullarının iyileştirilebilmesi ve onların korunmasına yönelik farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirmiş olduğumuz bu uygulama bizim için çok değerli. Sadece doğaya, çevreye ve tüketiciye değil, hayatın bir parçası olan hayvanlara karşı da sorumluluklarımız var” dedi.
Sessiz dostlarımızın sevgi ve merhamete muhtaç olduklarını, sokak hayvanları için alınacak önlemlerle onların hayatlarını kurtarmanın mümkün olduğunu ve hayatımızın bir parçası olan bu canlıların yaşamlarını sürdürmeleri gerektiğini vurgulayan Akşam, bu sene de sokak hayvanların beslenmeleri için önlemler aldıklarını ve beş ilde bulunan Yetkili İşlem Merkezlerinde mama dağıttıklarını belirtti. Geçtiğimiz yıllarda da mama kabı ve mama dağıtımı yaptıklarını hatırlattı.
Kurumsal Sosyal Sorumluluk projelerinin önemini hiçbir zaman unutmayan YEPAŞ gönüllülük esası ile tüm çalışanlarının katkısı ile bu tür projeleri yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum