Reklam
Reklam
Reklam

Eğitimde FATİH Projesi Faz-3 Etkileşimli Tahta Çalışmaları Devam Ediyor

Samsun' da Eğitimde FATİH Projesi Faz-3 Etkileşimli Tahta Çalışmaları Devam Ediyor. Toplamda 227 adet etkileşimli tahta öğrenci ve öğretmenlerimizin kullanımına sunulurken Abdullah Şükrü Uluçay İlkokulu ile Demirci Orta/İlkokuluna kurulum çalışmaları ara tatile kadar tamamlanacaktır.

Reklam
Eğitimde FATİH Projesi Faz-3 Etkileşimli Tahta Çalışmaları Devam Ediyor
05 Nisan 2023 - 17:25
Reklam
Eğitimde FATİH Projesi Faz-3 Etkileşimli Tahta çalışmaları kapsamında; Şehit Adem Keskin İlkokulu, Yavuz Selim İlkokulu, Hüseyin Avni Asal İlkokulu, Teknepınar İlkokulu, Toptepe İlkokulu, Yeşilırmak İlkokulu, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu Maarif İlkokulu, Tepecik İlkokulu, Anadolu İlkokulu, Mehmet Paşa İlkokulu ve Vezirköprü Bilim Sanat Merkezinde kurulumlar büyük oranda tamamlandı. Toplamda 227 adet etkileşimli tahta öğrenci ve öğretmenlerimizin kullanımına sunulurken Abdullah Şükrü Uluçay İlkokulu ile Demirci Orta/İlkokuluna kurulum çalışmaları ara tatile kadar tamamlanacaktır. 
Milli Eğitim Bakanlığımızca ilimizde 658 okulumuza 10.041 adet etkileşimli tahta sağlanmış, 1.404 adet dersliğimize de etkileşimli tahta kurulumu yılsonuna kadar gerçekleştirilecektir. İlimizdeki etkileşimli tahta ihtiyacının tamamının keşif ve kurulum işlemleri yılsonuna kadar tamamlanması hedeflenmektedir.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum