YENEMİYORSAN YENİLMEYECEKSİN!

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta mücadele eden Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Hasan Şengün, ”Rakibini yenemiyorsan yenilmeyeceksin!” dedi

YENEMİYORSAN YENİLMEYECEKSİN!
13 Mart 2019 - 09:21
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta mücadele eden Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Hasan Şengün, ”Rakibini yenemiyorsan yenilmeyeceksin!” dedi.
KAYBETMEDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ
İyi hazırlandıkları maçın değerlendirmesini yapan Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Hasan Şengün, ”Bu haftaki rakibimiz olan Lâdik Belediyespor karşısında ilk yarıda istenilen oyunu sergileyemedik. 2-0 geriye düşmemize rağmen ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladık Daha istetil ve arzulu mücadele ettik ve atığımız iki gollerle cevap verdik. Bu önemli maçı kaybetmediğimiz için kendimizi mutlu sayıyoruz lig devam ediyor” diye konuştu.
HERKES BULUNDUĞU YERİ BİLECEK
Lâdik Belediyespor maçı öncesi kadro dişi bıraktıkları siyahi oyuncusu Amadou Boıro hakkında açılamada bulunan Yeşil Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Hasan Şengün,” Kimse Çarşambaspor’un üstünde değildir. Gelir bizden özür diler ve bizde yönetime iletiriz. Bu arada hafta sonu deplaşmanda karşılaşacağım Turhalspor maçına bakıyoruz. İyi hazırlanamamamız gerekiyor. Bu maçı da kayıpsız atlatıp geriye dönmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum