HAKEM RESMEN İKİ PUANIMIZI ÇALDI!

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta mücadele eden diğer temsilcimiz Lâdik  Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap, ”Maçımızı yöneten hakem reşmen iki puanımızı çaldı” dedi

HAKEM RESMEN İKİ PUANIMIZI ÇALDI!
13 Mart 2019 - 09:31
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta mücadele eden diğer temsilcimiz Lâdik  Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap, ”Maçımızı yöneten hakem reşmen iki puanımızı çaldı” dedi.
HAKEM LEHTE MAÇ YÖNETTİ
Kendi ilimizde stratejik olarak önemli bir derbiydi vurgusu yapan Lâdik  Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap,” biz puan olarak rakibimizin gerideydik ve kazanmak için ne gerekiyorsa yapmalıydık oyunun ilk bölümünde istediklerimizi yapamadık 25 dakikadan sonra ilk yarı bitimine kadar kontrol bizdeydi ve iki golle ilk yarıyı 2-0 önde kapadık. İkinci yarıya başladığımızda maçın bizim lehimize galip bitirmemizi istemeyen anlayışla maçımızı yöneten bir hakem gördün son yıllarda bu kadar aleni bir takım gasp edilir ilk kez yaşadım ama bu seviyedeki maçlara gönderilen hakem seviyelerinde ortada belki bu problemlerle savaşmayı öğrenip ona göre çalışmalar yapacağız” diye konuşu.
BU MAÇ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ
Camiamı anın adına gereken çabayı özveriyle göstermeye çalışacaklarını söyleyen Turcu Beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap,” Hafta sonu kendi evimizde Amasyaspor’la oynayacağız sahamızda kazanan taraf olmak istiyoruz. Bunu niçin gerekli planımızı yapacağız. İç sahamızda oynadığımız maçlarda puan kaybetmedik. Bu haftaki rakibimizin karşında üç puan için mücadele edeceğiz Bu önemli maçta tüm taraftarlarımız yanımızda görmek istiyoruz. Alacağımız üç puanı taraftarlarımıza armağan edeceğiz Çarşambaspor maçında cezalı duruma düşen Eren Üntürk’ün dışında eksik oyuncumuz bulunmuyor” şeklinde ifade etti.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum