Metin ATLI

Metin ATLI


Vay Halimize…

16 Eylül 2021 - 11:36

Öncelikle yazıma Bursaspor’u tebrik ederek başlamak istiyorum.
Samsunspor Bursa deplasmanında beklenmedik, hesapta olmayan bir mağlubiyet aldı.
Bu tür maçlardan hep korkmuşumdur ve korktuğum da başıma geliyor.
Samsunspor Bursa’ya oynadığı 3 maçın ikisini kazanmış bir takım olarak giderken Bursaspor oynadığı dört maçta sadece 1 puan almıştı.
Transfer tahtasını açarak yeni oyuncuları kadrosuna katan ve henüz ligin ilk haftasından sonra teknik direktörünü değiştiren Bursaspor’un şiddetle puana ihtiyacı vardı. Bursaspor bu bilinç ile maça başlarken Samsunspor ununu elemiş eleğini asmış gibi, maça konsantre olmamış bir görüntüde sahaya çıktı.
Maçın başlaması ile kalemize gelen Bursaspor’un 30. saniyede gol bulmasını kaleci Aykut önledi. Bursaspor oynayıp Samsunspor’un seyrettiği dakikalarda Mehmet Akyüz’ün ceza sahasına gönderdiği topa yapılan ters bir vuruş ile 1-0 öne geçtik. Golden sonra gelişen Bursa ataklarında kaleci Aykut yine sahnedeydi. Ancak tartışılabilecek bir pozisyonda hakemin penaltı çalmasının ardından skor yeniden eşitlendi.
İlk yarının sonlarında Samsunspor’un yakaladığı pozisyonda Bursa kalecisi gole izin vermeyince soyunma odasına beraberlikle gidildi.
İlk yarıda sahada yokları oynayan Samsunspor’un ikinci yarıya silkelenip çıkmasını beklerken devre başlar başlamaz 2. golü kalemizde gördük. Bu golün ardından Bursaspor skorun verdiği avantajı kullandı. Topun arkasında kaldı. Bazen yattı kalkmadı.  Ta ki 10 kişi kalana kadar.  10 kişi kaldıktan sonra yapılan 3 oyuncu değişikliği ve Samsunspor’un şuursuzca saldırması Bursaspor’un 2 gol bulmasını sağladı.
Samsunspor bu maçta beklenenin yüzde ellisini dahi veremedi. 10 kişi kalmış takımdan 2 gol yemesi ve 4-1 gibi bir mağlubiyet Samsunspor’a hiç mi hiç yakışmadı.
Şimdi buradan not aldığım hataları paylaşmak istemiyorum. Çünkü önümüzde çok önemli bir Gençlerbirliği maçı var. Umarım oyuncular ve teknik ekip bu hatalarının farkındadır ve bu mağlubiyetten ders çıkarır. Yoksa vay halimize.
Kalın Sağlıcakla…

 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum