Metin ATLI

Metin ATLI


Telafi Zamanı

16 Aralık 2020 - 22:45

Samsunspor evine dönmeden üst üste oynayacağı iki deplasman maçından ilkinde yaşadığı Bursaspor hezimetinin ardından erteleme maçında Balıkesirspor ile oynadı.
Bursaspor maçı için konuşulacak çok şey var ama Başkan Yüksel Yıldırım’ın hasta yatağından yaptığı açıklamaların üzerine şimdilik beklemek durumunda kaldık.
İçerde alınan Menemen beraberliği ve ardından alınan Bursaspor mağlubiyetinin ardından mutlak kazanılması gereken Balıkesir maçına Ertuğrul hoca kadroda değişiklik yaparak başladı.
Bursaspor maçında ilk onbirde yer alan Yalçın, Buğra ve Gyasi kulübeye çekilirken yerlerine Savicevic, Boli ve Burak sahadaydı. Boli sakatlık sonrası ilk kez oynadı.
Teknik Direktör değişikliğine giden Balıkesir ekibi ilk maçında Eskişehirspor ile berabere kalırken o da çıkış için Samsunspor’dan alacağı puanların hesabını yapıyordu.
Samsunspor maça çok iyi başladı ve Nadir’in attığı goller ile 2-0 öne geçti. Yine savunmamızın bariz hatasından yediğimiz golle fark bire inse de Savicevic’in Samsunspor’da ki ilk golü ile maçın sonunu rahat geçirdik.
Savunmanın sağında oynayan Erhan Kartal yine yenilen golde pay sahibi olurken üçüncü golde ki pası ile hücuma katkı verdi. Mecburiyetten ilk onbire yazılan Erhan’ın kafasının sahada olmadığını düşünüyorum. Kulübün mental görevlilerinin bu oyuncu ile ve altı pastan topu dışarı vuran yabancılarla yakın mesaide olmalarını tavsiye ediyorum.
Şimdiye kadar mücadelesi ile alkışladığımız ancak gol atamadığı için eleştirdiğimiz Nadir’in golden sonraki kulak tıkama hareketinin rakibe yapıldığı belirtildi. Temennimiz öyle olması yönündedir. 2 gol atmakla bu hareketi yapacak oyuncuyu Samsunspor taraftarı affetmez. Tarih bunun örnekleriyle dolu.
Sezonun ilk yarısının tamamlanmasına 3 hafta kaldı. İçeride Boluspor ve Adanaspor, deplasmanda Ankaraspor ile oynayacağız. Bu üç maçtan alacağımız 9 puan bizi hedeflenen puanın 1 puan gerisine çıkarır ki bu da bu kadar olumsuzluğa rağmen ilk devre için yeterli diyebiliriz. Bundan sonra gözler Başkan Yıldırım’da olacak. Bekleyip göreceğiz.
Kalın Sağlıcakla…

 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum