Metin ATLI

Metin ATLI


Taraftara Eziyet

20 Eylül 2021 - 13:19

Hafta içinde oynanan Bursaspor maçında alınan ağır yenilginin ardından tüm gözlerin çevrildiği Gençlerbirliği maçında da Samsunspor bekleneni veremedi.
Bursaspor maçının ardından teknik ekip kadroda revizyona gitti. Savunmada Ali’nin yerine Alaaddin, Boli’nin yerine Berk görev alırken Mehmet Akyüz’ün yerine Fofana ilk onbirde başladı.
Bu değişikliklerde Samsunspor’un derdine derman olmadı. Yine takımda savunma hataları ve ileri uçta ki gol sıkıntısı devam etti.
Alaaddin, Ali’yi aratırken Berk’te ilk maçın heyecanını yaşadı. Daha sonrada sakatlanarak oyundan çıktı. Fofana önceki maçlarına göre biraz daha iyiydi diyebilirim. Melih Okutan beni hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor. Böyle giderse diğer oyuncular kadroya girdiği zaman ilk onbir değil yedek kulübesinin gediklisi olur.
Şimdi tüm umutlarımızı Alen Melunevic, Vukan Savicevic ve Ismael Diomande’nin oynamasına bağladık. Gerek ilk 11’de gerekse alternatif oyuncu olarak kulübede olmaları teknik ekibinde elini güçlendirecek.
Ancak savunmaya acil çözüm bulunması lazım. Kaleci Aykut olmasa bu maçtan 1 puan almayı bırak yeni bir hezimet daha yaşayabilirdik. Savunmada Recep Burak hariç al birini diğerine. İki duran toptan gelen iki golle neredeyse maçı kaybedecektik. Savunmanın arkasına atılan toplarda da sıkıntı yaşadık. Kaleci Aykut sahneye çıkarak o pozisyonlarda gole izin vermedi.
Takımda bir panik havası mı var desek yoksa kimin nereye koşacağını bilememe mi desek bilemiyorum ama üçüncü bölgede atılan pasların yüzde sekseni yerini bulmuyor.  Özellikle kanatlardan yapılan ortalar tamamen ezbere atılıyor.
Samsunspor oynadığı 5 maçta 7 puan topladı. Bu puan ortalaması bırak şampiyonluğu play off bile oynatmaz.
Samsunspor’un bu kötü gidişe dur demesi gerekiyor. Bunun içinde öncelikle flaş galibiyetler alması, seri yakalaması lazım.
Milli maç arasına girmeden oynanacak Denizlispor ve Ümraniye maçlarında iyi oyun ve alınacak 6 puan camiada ki karamsarlığı dağıtabilir.
Bunun içinde başta Mehmet hoca olmak üzere teknik ekibe büyük iş düşüyor. Teorik de ve pratik de çok çok çalışarak bunu başarabilirler. Başarmak zorundalar. Bu taraftara eziyet çektirmeye hakları yok. Onlardan istenen sadece işlerini yapmaları.
Kalın Sağlıcakla…

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum