Metin ATLI

Metin ATLI


Son Düdüğe Kadar!...

26 Nisan 2021 - 14:25

Menemen beraberliği ile Süper Lige direk çıkma şansını rakiplerinin puan kaybına bağlayan Samsunspor deplasmanda oynadığı Boluspor maçını rahat kazandı.
Menemenspor maçının ardından yönetimin el atarak 3 oyuncu kadro dışı bırakılmıştı. Bu yaşananlardan sonra Bursaspor ve Boluspor maçları oynandı ve ikide iki yapıldı.
Bu arada Giresunspor puan kaybetti ve puanlar eşitlendi. Zirvede ki üç takımın 64 puanı var. Maalesef ne ikili averajda nede üçlü averajda rakiplerimizden kötü durumdayız. Bugün lig bitse play-off oynayacağız.  
Şimdi önümüzde her takımın oynayacağı 180 dakika var. Samsunspor kalan Ankaraspor ve Adanaspor maçlarını kazanması halinde rakipleri Adana Demirspor ve Giresunspor’un alacakları sonuçları takip edecek. Bu iki takımın puan kaybetmesi Samsunspor’u direk Süper Lige çıkaracak. Olmazsa Play-Off.
Sezon başından beri verilen tüm emekler iki maça sıkıştı. Maalesef ki biz 5 hafta önce elimizde olan fırsatı teptik. Şimdi rakiplerin puan kaybetmesini bekliyoruz.
Takımın son iki maçta verdiği reaksiyona bakarsak kalan iki maça 6 puan yazabiliriz. Rakipler ne yapar onu da zaman gösterecek.
Bizler Samsunspor sevdalıları olarak yapacağımız tek şey son düdüğe kadar takımımızı desteklemektir. Bu son düdük iki hafta sonrası da olabilir. Play off maçlarının bitimi de olabilir.
Bu sürede ise takımın moralini bozmak yerine tüm kalbimizle destek vermeliyiz. Pandemi nedeniyle stadyumda veya antrenman sahasında olamasak da sosyal medyayı olumlu yönde kullanarak desteğimizi gösterebiliriz.
Futbol her zaman her türlü sonuca açık bir oyundur. Bekleyip göreceğiz.
Kalın Sağlıcakla…

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum