Metin ATLI

Metin ATLI


Samsunspor Taraftarı Futboldan Anlar!

13 Eylül 2021 - 11:45

Benim açımdan futbolla dolu bir Pazar günü geçti diyebilirim.
Önce Çarşamba’da Çarşambaspor’un maçını ardından da Samsun’da Samsunspor’un maçını canlı olarak izledim.
Çarşambaspor için fazla bir şey yazmayacağım. Taraftarının önünde oynadığı ilk karşılaşmada bireysel hatalardan 2-0 geriye düştükten sonra maçı bırakmadı ve son 10 dakikada ise galibiyeti kaçırarak sahadan 2-2 ayrıldı.
Yeni bir takım. Çok çalışarak çok daha iyi olacaklarını düşünüyorum. Kenan hoca ve ekibine güveniyorum.
Samsunspor maçına gelecek olursak. Kırmızı beyazlı ekibimiz beklediğimiz 11 İle maça başladı.
Rakip Keçiören’in ilk dakikalarda ki baskısını kırdıktan sonra maçın tek hâkimiydi.
Sayısız gol pozisyonu kaçtı ve Hasan Kılıç ile Tomane meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak skoru belirledi. 2-0
İlk kez forma giyen Fofana’nın henüz hazır olmadığı gözlenirken sakat oyuncuların dönmesi ile yedek kulübemiz güçlendi ve Kocaeli deplasmanında yaşadığımız sıkıntıyı yaşamadık.
Samsunspor’da kaleci Aykut, savunmada Recep Burak, Ali ve Soner, orta sahada Osman ve Hasan, forvet de ise Tomane maçın öne çıkan isimleri diyebiliriz. Oyuna sonradan girenlerde görevlerini yaptı.
Geçen sezonun hemen hemen tamamını sakat olarak geçiren Tomane’nin gol atması üzerindeki baskıyı da atmasını sağlayacaktır. Daha çok topla buluşturulsa çok daha fazla gol atacağına inanıyorum.
Forvet hattında bireysel davranışlar olamasa maçın dört beş sıfıra gelmesi içten bile değildi.
Samsunspor’un oynadığı futbol ve sahada verdiği mücadele bizleri ve taraftarı mutlu ediyor. Tempolu ve hep golü düşünen bir takım hüviyetine kavuştuk.
Her zaman söylediğim gibi Samsunspor taraftarı futboldan anlar. Gerektiği zaman alkışlamasını da bilir eleştirmesini de. Samsunspor’a yakışan futbolu oynattığı için teknik ekibi kutluyorum.
İlk yarıda sakatlanarak oyundan çıkan Gökhan Karadeniz’in omuzunda çıkık olduğu belirtildi. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi sunarken en kısa sürede sahalara dönemsini temenni ediyorum.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum