Metin ATLI

Metin ATLI


Revizyon Şart!...

31 Ekim 2021 - 22:28

Sıkıntılı günleri geride bırakmak isteyen Samsunspor deplasmanda Bandırmaspor ile karşılaştı.
Güzel futboldan ziyade iki takımında oyun planları tamamen puan alma üzerine olunca futbolseverler heyecanı düşük bir oyun izledi.

Bandırma’nın rüzgârı da takımların istediği oyunu sahaya yansıtmasına engel olsa da özellikle Samsunspor’un oynadığı vasat oyun istediği golü bulmasına yetmedi.
Bunun üzerine birde ilk yarının son dakikası içinde gelen serbest vuruştan gelen gol maçı iyice zora soktu.
Barajın iyi kurulmaması ve uzak direğe çaptıktan sonra gelen gol öncesi Hasan Kılıç’a yapılan faulü vermeyen hakem ise işin cabası.
İkinci yarıda Samsunspor maçı kazanacak oyunu sahaya yansıtamayınca Bandırma’dan puansız döndü.
Teknik Direktör değişikliğinin de çare olmadığı Samunspor’da gözler oyunculara ve onları transfer edenlere çevrildi. Başkan Yüksel Yıldırım’ın ifadesi ile sadece verilen talimatları yerine getiren Genel Menajer Mustafa Aztopal istifa etti ve yönetimde kabul etti.
Ligde haftalar ilerledikçe Samsunspor’un transfer politikasının son derece yanlış olduğu daha da dikkat çekiyor. Kadro mühendisliğinin hiç de iyi olmadığı görülüyor. Buda gösteriyor ki kulüp içinde gitmesi gereken başkaları da var.
Harcanan paraya baktığın zaman üst sıralarda yer alan Samsunspor’un oynadığı futbol ise içler acısı.
Şimdi önümüzde içeride oynayacağımız Manisa FK maçı var. Sahada oyuncunun ismi veya geçmiş kariyeri oynamıyor. Fuat hocanın da artık takımda revizyona gitmesi gerekiyor.
Forma bekleyen gençler ile iyi niyetli tecrübeli oyunculardan oluşturulacak kadro ile Samsunspor’a yakışır bir mücadele ve oyun sahaya yansıtılarak taraftarın yüzü güldürülebilir. Bu maçta taraftara da çok iş düşecek. Erzurum maçında maraton altta yer alan taraftarın birçoğu Manisa FK maçında cezalı olacak. Tüm olumsuzlukları bir kenara bırakıp tribünde ki yerimizi alalım.
Futbolda hüsran yaşayan Samsunspor taraftarına aldığı 5’te 5 galibiyetle moral olan basketbol takımımıza ve teknik ekibini tebrik ediyorum. Geçen sezon şampiyonluğu son maçta kaçıran takımın yüzde doksanı değiştiği halde bu sezonda aynı başarıyı kovalan takımı oluşturan transfer komitesini de kutlamak lazım.
Kalın sağlıcakla…
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum