Metin ATLI

Metin ATLI


Resmen Lig Bitti!...

14 Mayıs 2022 - 20:41

Sezonun tamamlanmasına iki hafta kala Samsunspor sahasında İstanbulspor ile karşılaştı.
İstanbulspor Play-Off’u garantilemiş şekilde Samsun’a gelirken Samsunspor’un azda olsa Play- Off şansı ve uzak ihtimal olsa da matematiksel olarak küme düşme tehlikesi bulunuyordu.
Ligin bitimine 6 hafta kala radikal bir karar alarak hoca gönderilmiş ve takım sezon sonuna kadar Futbol Akademisi Direktörü Yücel Uyar’a teslim edilirken bunun sadece sezon sonuna kadar olacağı açıklanmıştı.
Kısacası Samsunspor Yönetimi kafasında ligi 6 hafta bitirmiş ve gelecek sezon için çalışmalara başlamıştı.
Bu haftaya başlanırken şampiyon takımlar, Play Off’u garantileyen 3 takım ve düşecek 1 takım belliydi. Oynanan karşılaşmaların ardından şekillenen puan durumuna göre hem Play-Off oynayacak hem de ligden düşen takımlar belli oldu. Kısacası son hafta maçları oynanmadan resmen ligin normal sezonu bitti.
Bursaspor ve Kocaelispor gibi şehir ve taraftarı olan takımların düşmesine üzüldüm ama futbolda böyle bir oyun işte.
Teknik Direktör Yücel Uyar takımı İstanbulspor karşısına Alp Tutar, Ali Ülgen, Yunus Emre Çift, Vukan Savicevic, Sheldon Michael Louis Bateau, Muhammet Ali Özbaskıcı, Gadji Celi Carmel Junior Tallo, Melih Altıkulaç, Moryke Fofana, Osman Çelik ve Polat Yaldır ilk onbiri ile çıkardı.
Gerek sakat oyuncuların olması gerekse oynamayan oyuncuların performansını görme adına sahaya sürülen bu kadro maçı kazanacak pozisyonlar bulsa da meşin yuvarlağı ağlarla buluşturamayınca 1 puana razı olundu.
Samsunspor son maçını Tuzlaspor ile deplasmanda oynayacak. Her iki takım içinde formalite maçı olacak olan bu karşılaşmada daha çok genç oyuncuya şans verileceğini düşünüyorum.
Samsunspor’da haftalar önce başlayan gelecek sezon planlamasının geçtiğimiz yıllar gibi hayal kırıklığı yaşatmaması dileklerimle;
Kalın sağlıcakla…

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum