Metin ATLI

Metin ATLI


Olmayınca Olmuyor!...

09 Kasım 2020 - 23:13

Yılport Samsunspor, hafta içi yaşadığı kupa hezimetinin ardından yine sahasında lig maçında Altınordu ile karşılaştı.
Samsunspor haftaya 15 puanla girerken bir maçı eksik olan konuk ekibin 13 puanı bulunuyordu.
Teknik patron Ertuğrul Sağlam bu karşılaşmaya da daha önce ligde oynadığı Keçiören ve Adana Demirspor maçlarının ilk onbiri ile başladı.
Keçiören’e 4 gol atılarak kazanılırken Adana Demirspor maçı 1-0 önde giderken son dakikalarda yenilen gol ile maç berabere bitmişti.
Kırmızı beyazlı ekibimiz Altınordu maçına iyi başladı ancak ilk ciddi pozisyonu konuk ekip 13. dakikada yakaladı. Bu dakikadan sonra sayısız atak geliştiren ve 2 topu direkten dönen Samsunspor rakip fileleri havalandıramayınca ilk yarı golsüz bitti.
İkinci yarıya biraz tutuk başlayan Samsunspor 57.dakikada golü kalesinde görürken 64.dakikada beraberliği yakaladı.
Bu dakikadan sonra yakalanan 4 net pozisyon gol ile sonuçlandırılamayınca Samsunspor’un 2 puanı 19 Mayıs Stadyumu’nun çimlerine gömüldü.
İki topun direkten dönmesi şansızlık olurken yakalanan pozisyonların gole çevrilememesine beceriksizlik diyebiliriz. Samsunspor adına rakip filelere giden 2 top ofsayt, 1 top faul gerekçesi ile gol iptal edildi. Ofsaytların 1 tanesi doğru ama diğeri için çizgide olmayınca karar vermek zor. VAR yok da yayıncı kuruluşun bir ofsayt kamerasının olmaması da içler acısı tabi ki.
Geçen sezon ki kadrodan 8 oyuncunun yer alarak başlanan bu maç bize bir kez daha gösterdi ki yapılan transferlerin bu takıma katkısı yok.
Sayısız pozisyon yakalanması gelecek açısından umut verici olsa da sadece 1 tanesinin gol olması da forvet hattımızın yetersizliğini ortaya koyuyor.  Temennimiz Tomane’nin bir an önce iyileşmesi ve bu eksikliğe çare olmasıdır. Onda da hayal kırıklığına uğrarsak vay halimize.
Kalın Sağlıcakla…

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum