Metin ATLI

Metin ATLI


Keçi İnadı!...

28 Şubat 2021 - 23:22

Hedefi Süper Lig olan Samsunspor 24. haftada deplasmanda Ankara Keçiörengücü ile karşılaştı.
22. haftada zorlu İstanbulspor deplasmanından galibiyetle dönerek Süper Lig yolunda iyi bir avantaj yakalayan Yılport Samsunspor 23.
haftada sahasında oynadığı Eskişehirspor maçında bazı oyuncuları dinlendirerek yoğun maç temposunu kayıpsız geçmeyi hedefliyordu.
Ankara deplasmanında da İstanbulspor karşısındaki ilk onbirle maça başlayan Samsunspor maalesef oyuna iyi başlayamadı.
Karşılaşmanın ilk yarısı sona erdiği zaman kırmızı beyazlı ekibimizin buda kaçar mı diyeceğimiz bir gol pozisyonu yokken rakibin net bir pozisyonu vardı.
İkinci yarıya Gökhan Karadeniz’in yerine İlyas Kubilay ile başlayan Samsunspor yine rakip kalede etkili olamazken 60. dakikada golü kalesinde gördü.
Bu dakikadan sonra yapılan oyuncu değişiklikleri ile rakip kaleye daha çok giden Samsunspor değerlendiremediği iki pozisyonun ardından 89. dakikada beraberliği sağladı.
Kalan sürede başka gol olmayınca puanlar paylaşıldı.
Bu ligde bu sezon birkaç hafta lider kalan ve şimdi ise Play-Off içinde olan Keçiörengücü karşısında deplasmanda alınan 1 puan kötü sayılmasa da takımın oraya beraberliğe gitmiş görüntüsü vermesi üzücü.
Beraberlik golünün ardından kale arkasında dakikalar süren sevinç şampiyonluğa oynayan bir takımın oyuncularına yakışmadı.
Orada yapılması gereken hemen topun alınıp santraya koşmak olmalıydı.
Samsunspor’un önünde sırasıyla Adana Demirspor, Altınordu, Giresunspor ve Tuzlaspor maçları var.
Samsunspor’un 4 puan gerisinde ve en yakın takipçisi olan İstanbulspor’da Samsunspor’un bıraktığı takımlarla 1 hafta sonra oynuyor.
Bu seride alınacak puanlar son 6 haftaya lig kopmuş olarak mı yoksa yarışın son haftalara kadar sürüp sürmeyeceğini belirleyecek.
Yolun açık olsun şampiyon.
Kalın Sağlıcakla…

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum