Metin ATLI

Metin ATLI


Kadro Kalitesi!...

17 Eylül 2023 - 01:45

Samsunspor Süper Ligin 5.haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaştı.
Müsabaka öncesi Samsunspor 3 maçta 1 puan toplamıştı. 1 maçı aşırı yağmur nedeniyle 11.dakikada yarım kalan Samsunspor takıma yaptığı takviyelerin ardından İstanbul’a puan ya da puanlar almak için gitmişti.
Milli maç arasında da eksiklerini tamamlamak için hazırlık maçı oynayan kırmızı beyazlı ekibimiz Galatasaray karşısına geçen sezondan 3, son yapılan 5 transferden de üçü ile maça başladı.
Galatasaray karşısında oyunu kalesinden uzakta oynamaya çalışan Samsunspor kaleye gelen ilk topun gol olması ile yenik duruma düştü. Müsabaka 1-0 devam ederken bir topu direkten dönen Samsunspor ilk yarıyı 3-0 yenik kapattı.
Samsunspor ikinci yarının ilk saniyelerinde yeni transferlerden Dimata ile bulduğu golün ardından yine yeni transferlerden Holse ile durumu 3-2’ye getirdi. Beraberliği kovalayan Samsunspor kalesinde 4’üncü golü gördü ve maç 4-2 sona erdi.
Kadro kalitesine ve maçın deplasmanda olması nedeniyle Galatasaray’a yenilmek sorun değil ama takımda ki formsuz oyuncuların ısrarla ilk 11 yer alması da kafaları karıştırmıyor değil.
Özellikle kaleci Okan’da ısrar edilmesi, Szumski’nin yok sayılması oldukça düşündürücü.
Hüseyin hocaya gelince ben kendisinin bilgisine güveniyorum. Oda elindeki malzemeye göre helva yapmaya çalışıyor. Bu da aklımıza “Ucuz etin yahnisi yenmez” atasözümüzü aklımıza getiriyor.
Son yapılanlar hariç maalesef çok kötü bir transfer sezonu geçirdik ve şimdi bunun sıkıntısını çekiyoruz.
Şu an için 4 maçta 1 puan alınmış olması sorun değil. 3 puanlı sistemde üst üste alınacak birkaç maç her şeyi yoluna sokar. Önemli olan bunu başarabilmek.
Önümüzde Antalya deplasmanı ve içeride oynanacak olan Gaziantep FK maçları var. Nefes almak için iyi bir fırsat olabilir.
Şimdi Galatasaray maçını unutup önümüze bakma zamanı.
Sağlıcakla kalın.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum