Reklam
Reklam
Metin ATLI

Metin ATLI


Işığı Gördüm!…

03 Ekim 2022 - 01:13

Teknik direktör Bayram Bektaş ile yollar ayrıldıktan sonra yardımcı antrenör ile bir maça kazanan Samsunspor 7.haftada deplasmanda Bandırmaspor’a konuk oldu.
Şampiyonluğu hedefleyen Samsunspor yeni teknik direktörü Hüseyin Eroğlu ile de ilk maçına çıkıyordu.
Puan ya da puanlar almayı hedefleyen Samsunspor maça Osman Çelik, Boldrin,   Fofana ve Celil Yüksel gibi önemli eksiklerle başladı.
Samsunspor maçın ilk, bölümünde üst üste gelen sakatlıkların ardından 35 dakikada 2’de zorunlu değişiklik yapmak zorunda kaldı.
Bu kadar olumsuzluğa rağmen Samsunspor bu karşılaşmada rakibine karşı üstün oynayan taraftı. Geride kalan 6 haftayı göz önüne aldığımız zaman Samsunspor’un daha çok ne yaptığını bilen bir görüntüsü vardı ve takım içinde yardımlaşma üst düzeydeydi.
Zorunlu değişiklikler de dâhil olmak üzere teknik patron Hüseyin Eroğlu’nun oyun müdahalelerini yerinde buldum.
Samsunspor’da yine penaltı kaçırma hastalığı devam etti. Maalesef daha önce iki penaltı kaçırarak puan kaybı yaşayan Samsunspor bu maçta da kazandığı penaltıyı dağlara taşlara attı.
Penaltı kaçar ama kaçan bu kadar penaltının ardından Samsunspor’un özel olarak penaltı çalışması gerektiğini düşünenlerdenim.
Gol sesinin çıkmadığı karşılaşmada puanlar paylaşıldı. Pozisyonlar bulan ve topu direkten dönen Samsunspor galibiyete yakın taraftı.
Takımda bugün görev alan 16 kişiden Yusuf ve Mücahit’in aynı şekilde sakatlanarak oyundan çıkmaları biraz düşündürücü olmakla birlikte diğer oyuncuların hemen hemen hepsi görevini layıkıyla yaptı diyebiliriz.
İkinci yarıda oyuna dâhil olan Novikovas’ın performansı diğerlerine göre biraz daha düşüktü. Ayrıca Mücahit’in sakatlanması ile oyuna giren Soner Gönül de yine saç baş yoldurmaya devam etti.
Ben bu karşılaşmada Samsunspor’da şampiyonluk ışığını gördüm. Hüseyin hocanın bilgisi sakatların oyuna girmesi ile önümüzdeki haftalarda galibiyet serisi yakalanacağını düşünüyorum.
Hocamıza ve takımıza sahip çıkalım.
Kalın sağlıcakla…

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum