Metin ATLI

Metin ATLI


İlk Mağlubiyet Ağır Oldu

18 Ekim 2020 - 12:12

Şampiyonluk hedefi ile transfer yapan ve geride kalan 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alan Samsunspor 5. haftada sahasında İstanbulspor’u konuk etti.
İstanbulspor ise sezonun ilk maçını kaybettikten sonra oynadığı 3 maçı kazanarak ve lider olarak Samsunspor maçına çıktı.
Samsunspor’un bu maç öncesi sakatlıklar ve Covid-19 testi pozitif çıkan oyuncuların çokluğu nedeniyle kadro oluşturmakta sıkıntı yaşadığına şahit olurken konuk ekibin son 3 maçını hemen hemen aynı 11 ile oynadığını görüyoruz.
Bu şartlar altında başlayan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi. İlk yarıda Konuk ekibin oyun üstünlüğü olsa da Samsunspor’un da yakaladığı gol pozisyonları vardı.
Teknik Patron Ertuğrul Sağlam ikinci yarıya 2 oyuncu değişikliği ile başlarken 49. Dakikada Muhsin Yıldırım’ın da sakatlanması ile üçüncü oyuncu değişikliğini de Savicevic’i oyuna alarak yaptı. İşte ne olduysa bu dakikadan sonra oldu ve 53 ve 57. dakikada yenilen goller ile Samsunspor 2-0 geriye düştü. 2-0’dan sonra mağlubiyeti kabullenmiş bir takım görüntüsü veren kırmızı beyazlı ekibimiz uzatma dakikaları oynanırken üçüncü golü de yedi ve maçı 3-0 kaybetti.
Ertuğrul Sağlam hafta içi yaptığı basın toplantısında kendi kariyerini anlattıktan sonra ve takım ile iç içe kendisinin olduğunu belirterek sadece 90 dakika maç izleyip eleştirenlere serzenişte bulunmuştu.
Tamam, hocam senin kariyerini asla tartışmayız ve takım ile iç içe olduğunu da biliyoruz. Ama bu takımın orta sahasında Ferhat Çulcuoğlu ve Rahman Buğra Çağıran var. Bu oyuncuların bir sakatlığı ya da sağlık durumlarında bir sıkıntımı var da maç kadrosunda yer almadılar. Ayrıca bu takımda Ercan Yazıcı ve Erkam Reşman varken Yameogo’nun oynamasına anlam veremedim. Bu benim fikrim. İnşallah en kısa sürede toparlanırız da bu son puan kaybımız olur.
Salı günü deplasmanda oynayacağımız Eskişehirspor maçında takımımıza başarılar diliyorum.
Kalın Sağlıcakla…
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum