Metin ATLI

Metin ATLI


Hedefe Adım Adım!...

09 Mart 2023 - 23:47

Samsunspor Spor Toto 1. Lig'in 25. Haftasında deplasmanda Sakaryaspor’a konuk oldu.
Son 6 maçını kazanarak topladığı puanlar ile zirve yarışına ortak olan ev sahibi ekip Sakaryaspor karşısında 14 haftadır mağlubiyet almayan Samsunspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın sonucu tüm sporseverler tarafından merak ediliyordu.
Yaşanan üzücü deprem felaketinin ardından şampiyonluk yolunda en ciddi rakiplerinden Çaykur Rizespor’u mağlup eden kırmızı beyazlı ekip Sakarya deplasmanında ki maça da aynı onbir ile başladı.
Maça oyunun hâkimi olarak başlayan Samsunspor 7. dakikada Laura’nın mükemmel kafa golü ile öne geçti.
Bu dakikadan sonra oyundaki üstünlüğü ele alan ev sahibi ekip Sakaryaspor yakaladığı sayısız gol pozisyonundan eli boş dönünce 3 puan Samsunspor’un oldu.
Samsunspor bu maçta futbol olarak hayal kırıklığı yaşatsa da sahadaki mücadelesi ve aldığı galibiyet ile kendini affettirmeyi bildi.
Samsunspor aldığı bu galibiyet ile hem geriden gelen bir takımı daha saf dışı bırakırken Bodrumspor’un kaybetmesi ile en yakın takipçisi ile puan farkını da 4’e çıkardı.
Maç öncesi Adapazarı caddelerinden gelen çirkin görüntülere stadyumdaki saha içi ve tribünlerden gelenler eklenince Sakarya’ya olan tüm sempatimde yerle bir oldu.
Samsunspor’a gelince ceza yazmak için bahane arayan temsilcilerin ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun bu maç ile ilgili vereceği kararı merakla bekliyoruz.
28 günde oynanacak olan 7 maçın üçüncüsünde Pazartesi günü Bandırmaspor’u konuk edecek.
19 Mayıs Stadyumunda buluşmak dileğiyle.
Kalın sağlıcakla…
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum