Metin ATLI

Metin ATLI


Hakeme Gözlük!...

09 Aralık 2020 - 11:39

Sakatlıklar ve koronavirüs ile mücadele eden Yılport Samsunspor 13. Hafta müsabakasında sahasında Menemenspor ile oynadı.
Hafta içi yapılan antrenmanda sakatlanan Guido Koçer’in oynayıp oynamayacağı son dakikada belli olurken sakat olan Caner ve sarı kart cezalısı olan Erhan Kartal’ın yerinde Erkam Reşmen oynadı. Erkam sağ beke geçince stoperde Yameogo’ya görev verildi. Yameogo hariç son günlerin ideal kadrosu sahadaydı.
Savunmada ki bu değişiklik takımın gol yemesine neden oldu ve Samsunspor adeta maça 1-0 yenik başladı. 6.dakikada golü yiyen Samsunspor 14.dakikada beraberliği yakalasa da maç sonuna kadar yakaladığı sayısız pozisyonda topu rakip ağlarla buluşturamayınca çok önemli bir maçta 2 puan kaybetti.
Şimdiye kadar şikâyet ettiğimiz pozisyon azlığını bu maçta çözen Samsunspor’da o sihirli dokunuşu yapacak oyuncu azlığı yaşıyoruz.
Karşılaşmanın hakemi Mert Özenge’ye gelecek olursak. Daha ilk dakikalarından başlayan taraflı yönetimi maç sonuna kadar sürdü. Verdiği veya vermediği fauller, avantajı oynatmayarak kestiği ataklar ile adeta yapabileceği her şeyi yaptı. Hele hele 43.dakikada Samsunspor lehine çalmadığı penaltı pozisyonu var ki oda onun niyetini açıkça ortaya koydu. Adın gibi Mertsen çıkar Samsunspor camiasından özür dilersin. Yoksa ki tüm yönetimini kasıtlı olarak kabul edeceğim.
Kalın Sağlıcakla…

 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum