Reklam
Reklam
Metin ATLI

Metin ATLI


Geri Sayımı Başlatabiliriz!...

14 Şubat 2021 - 17:42

Samsunspor haftaya İstanbulspor ile aynı puanda ve averajla üçüncü sırada başladı.
Samsunspor’un deplasmanda oynadığı Akhisarspor maçından önce oynanan karşılaşmada Bandırmaspor rakibi İstanbulspor’u mağlup edince puan alması halinde kırmızı beyazlı ekibimize ikinciliğe oturma şansı doğdu.
Maça iyi başlayan Samsunspor aradığı golü 6. Dakikada Gökhan Karadeniz ile buldu. Erken gelen gol maçta temponun da düşmesine neden oldu ve ilk yarıda başka gol olmayınca Samsunspor soyunma odasına 1-0 önde gitti.
Samsunspor ikinci yarıya Burak Çalık’ın yerine İlyas Kubilay’ı oyuna alarak değişiklikle başladı. Hafif sakatlığı olduğu için geride kalan hafta içinde antrenman eksiği olan Burak ilk yarı etkisizdi.
1-0yenik olan ve düşme hattından uzaklaşmak isteyen ev sahibi ekip ikinci yarının başlarında baskı kurmaya çalışsa da Samsunspor savunması ve kalecisi ile gole izin vermedi.
Dja Dejedje ve İlyas Kubilay’ın golü ile üç farklı öne geçen Samsunspor 88.dakikada kalesinde gol görse de 90+4 Yasin’in penaltıdan gelen golü ile maçı 4-1 kazandı.
Bu galibiyetle Samsunspor oynadığı son 8 maçın yedisini kazandı birinde berabere kaldı. O berabere kalınan maç ise kural hatasının olduğu Ümraniye maçı.
Teknik Patron Ertuğrul Sağlam mecburi olmadıkça ilk onbirde değişiklik yapmasa da kulübede ki oyucularda ilk onbirde oynayan oyuncuları aratmıyor. Öyle ki 18 kişilik kadroya yazılamayan oyuncularda aynı şekilde kaliteli.
Kısacası Samsunspor bu geniş kadrosu ile bu saatten sonra şampiyonluğu kimseye bırakmaz.
Geçen sezon pandemi nedeniyle 25 Nisan’da doyasıya kutlayamadığımız şampiyonluk için Ertuğrul hoca bu sezon da aynı tarihi verdi.
O zaman 70’den geri sayımı başlatabiliriz.
Kalın Sağlıcakla…
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum