Metin ATLI

Metin ATLI


Elimizden Kaçırdık

02 Kasım 2020 - 12:10

Yılport Samsunspor, bu sezon için şampiyonluğun en güçlü adayları arasında gösterilen üç takımdan biri olan Adana Demirspor ile deplasmanda karşılaştı. Geçen sezon play off finalini kaybederek Süper Ligin kapısından dönen Adana ekibi yaptığı takviyelerle de kadrosunu daha güçlendirmişti.
Sakatlıklar ve Covid-19 vakaları ile boğuşan Samsunspor geçen seneki kadrosunda bulunan 8 oyuncunun yer aldığı bir ilk onbir ile maça başladı. Aynı zamanda bu kadro geçen hafta Keçiörengücü maçına başlayan ilk onbir idi.
Bu şartlar altında başlayan karşılaşmada Samsunspor maça çok iyi başladı. Sürekli oyunu kontrolü altında tuttu ve ilk yarı rakibine sadece 1 gol pozisyonu verirken kendisi de iki pozisyon yakaladı.
İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısına da takımlar aynı kadro ile başladı ve Samsunspor 50.dakikada Guido ile golü bularak 1-0 öne geçti. Golün ardından rakip beraberlik için yüklendi ve atlatılan bir iki pozisyonun ardından 85.dakikada beraberlik golüne engel olamadık.
Fazla söze gerek yok. Samsunspor’da ki bu kadar eksik oyuncuya rağmen Adana Demirspor’dan deplasmanda alınan bir puan iyidir. Keşke üç olsaydı ama olmadı. Kısa günün kârı diyerek önümüze bakmalıyız.
Önümüzde kupada Muğlaspor ve ligde Altınordu ile oynayacağımız maçların ardından milli maç arası verilecek. Bu iki karşılaşmayı kayıpsız geçtiğimizde çok daha güzel günleri bizi beklediğini söyleyebiliriz.
Bu yolun sonu şampiyonluk olması dileklerimle;
Kalın Sağlıcakla…
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum