Reklam
Reklam
Metin ATLI

Metin ATLI


Dikine Oynayan Takım

25 Ocak 2021 - 09:51

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan iki takım ikinci devrenin ilk maçında karşı karşıya geldi. İzmir’de oynanan maçta iki takımda birbirine üstünlük sağlayamamış ve karşılaşma golsüz sona ermişti.
Sezonun ilk yarısını Yılport Samsunspor 33 puan ile üçüncü, Altay ise 32 puan ile dördüncü sırada bitirmişti. Samsunspor devre arası yaptığı 5 transfer ile kadrosunu güçlendirmiş ve tek düşüncesi sahasında oynayacağı 6 puanlık maçı kazanarak zirveye iyice tutunmaktı.
Samsunspor’un yeni transferlerinden dördü kadroda üçü ise ilk on birde sahada yer aldı. İlk on birde yer alan yeni transferlerden Djedje orta sahadaki mücadelesi ve isabetli dikine pasları ile adeta takımın değişmez oyuncusu olacağının sinyalini verdi. Sadece biraz daha sakin olması lazım. Kart görme ve takımı sahada eksik bırakma ihtimali var. Teknik ekibin uyaracağını düşünüyorum.
İlk 11’de yer alan diğer oyuncular Gökhan Karadeniz ve Yasin Öztekin’de hücum anlamında takıma katkı verdiler. Oyuna 73.dakikada giren Mathias Coureur’da takıma hareket getirdi. Yeni transferlerin uyum sorunu aşıldıktan sonra özlenen Samsunspor’u sahada izleyeceğimizden şüphem yok. Mehter takımı gibi geriye oynayan takım gitmiş sürekli dikine bir takım oluşmaya başlamış.
Samsunspor 86.dakikada bulduğu golle maçı 1-0 kazandı. Bu galibiyet hem 3 puan alınması hem de rakibi ikili averajda geride bırakma anlamında önemliydi.
Serbest vuruştan gelen top ile Nadir’in attığı golde tabii ki çilingir İlyas Kubilay Yavuz’u tebrik etmeden geçmekte olmaz.
Samsunspor üst üste beşinci galibiyetini aldı. Hedef pandemi nedeniyle geçen sezon gerçekleştirilemeyen Profesyonel liglerin galibiyet serisi olması dileğimle;
Kalın Sağlıcakla…
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum