Metin ATLI

Metin ATLI


Çifte Şampiyonluk Gelecek!...

06 Şubat 2021 - 12:58

Samsunspor 20.haftada sahasında Bandırmaspor ile önemli bir karşılaşma oynadı.
Geçen hafta deplasmanda oynanan ve ülke spor kamuoyunu meşgul eden Ümraniyespor maçının ardından bu karşılaşmanın önemi bir kat daha artmıştı.
Bu karşılaşmada Samsunspor’da sarı kart cezalısı olan Nadir’in yerine Mathais oynarken sakatlığı geçen Caner’de Erhan’dan formayı teslim aldı. Son söyleyeceğimi başta söyleyeyim. Mathais ben bu takımın yeni forvetiyim derken Caner adeta kenarda oturmak daha iyiydi der gibiydi.
Altay ve Ümraniyespor maçına aynı onbirle başlayan Samsunspor iki değişiklikle başladığı Bandırma maçında yakaladığı ilk pozisyonda golü bularak öne geçti. Bugün doğum günü olan Burak Çalık müthiş bir vuruşla topu doksandan ağlarla buluşturdu. Rakip Bandırmaspor kullandığı köşe vuruşundan gelen topa yapılan kafa vuruşu ile yeniden skora eşitliği getirdi. İlk yarı bu skorla biterken ikinci yarının ilerleyen dakikalarında da gol sesi çıkmadı. Adeta kilitlenen oyunu 69. Dakikada oyuna giren İlyas Kubilay Yavuz 74.dakikada ceza sahası dışından attığı golle açtı.
İlyas Kubilay ile birlikte oyuna giren Homroun ve 87. Dakikada oyuna giren Guido iyice rakibi dağıttı. Bu değişikliklerin geciktiği ve daha erken yapılması gerektiğini düşünüyorum.
Çok geniş ve yetenekli oyunculardan oluşan bir takımımız var. Yeni gelen oyuncuların her geçen gün takıma uyum sağladıkları görülüyor. İlk kez ilk onbirde başlayan devre arası transferlerden Mathias’ın iki topu direkten dönmesinin ardından golle tanışması kendisine de moral olacak.
Artık ‘Yolun sonun şampiyonluk’ diye daha gür bir sesle bağırabiliriz.
Ayrıca Türkiye Basketbol Liginde zirve mücadelesi veren Samsunspor Basketbol Takımızda bugün şampiyonluktaki rakiplerinden birisi olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’u mağlup ederek maç fazlası ile zirveye oturdu. İnşallah sezon sonu çifte şampiyonluk gelecek.
Kalın Sağlıcakla…
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum