Metin ATLI

Metin ATLI


Bize Müsaade

16 Şubat 2020 - 23:52

Adeta sezonun finali niteliği taşıyan Manisa FK maçını iyi oyun ve 3-1 gibi iyi bir skorla tamamlayan Samsunspor şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldı.
2 puan önde gittiği Manisa’dan galibiyetle dönerek puan farkını 5’e çıkardı. Samsun’da oynanan ilk maçın berabere sonuçlanmasından dolayı ikili averajda da rakibine üstünlük sağlayan Samsunspor 5 değil 6 puan önde diyebiliriz. Sezonun tamamlanmasına 11 hafta kaldı ve ortada 33 puan var. Samsunspor rakibinden 5 puan eksik toplasa dahi şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf olacaktır. Ancak ben inanıyorum ki alınan bu galibiyetin ardından Yılport Samsunspor işi son haftaya bırakmadan bitirecektir.
Camia olmayan sadece proje takımı olan Manisa Futbol Kulübünün yöneticilerinin bu işin içinde olduğunu düşünmek istemiyorum ama maç öncesi özellikle medya üzerinden Samsunspor’a yapılan aşağılayıcı saldırıyı kınıyorum. Onlar sadece Samsunspor’un ismini kullanarak kendi reklamlarını yapabilirlerdi onda da başarılı oldular sanırım.
Maça gelecek olursak su birikintilerinin olduğu bir sahada başlayan maçta her şey akıllı oynamaya ve iyi mücadeleye bağlıydı. 24. Dakikada Samsunspor kalesinde yaşanan tehlikede topun iki kez direkten dönmesi maçında dönüm noktasıydı diyebiliriz. Samsunspor’un ilk golü şans gibi görünse de ikinci yarı oynanan oyun galibiyeti hak ediyordu.
Bundan sonra işimiz daha kolay olacak. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam bu takımın rehavete düşmesine izin vermeyecek ve 25 Nisan’a kalmadan Cumhuriyet Meydanında şampiyonluk kutlaması yapılacaktır.
Kalın Sağlıcakla…
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum