Reklam
Reklam
Metin ATLI

Metin ATLI


Bir Garip Samsunspor

11 Kasım 2019 - 21:37

Samsunspor 12.haftada sahasında Hacettepespor ile karşılaştı.  10 Kasım günü oynanan bu karşılaşmada Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 81. yıldönümünde rahmetle anıldı.
İrfan Buz’un istifasının ardından henüz kulüpten resmi bir açıklama yapılamasa da takımın başında Teknik Direktör olarak Yücel Uyar çıkıyor. Böyle de devam edilecek gibi bir görüntü vardı.
Geçen hafta 4 kırmızı kart gören Hacettepe genç bir kadro ile mücadele etti. Genel olarak 1997 doğumlu oyunculardan oluşan takımda daha da genç oyuncularda vardı.
Maça gelecek olursak Samsunspor geçen hafta deplasmanda oynadığı Zonguldak Kömürspor maçına göre Atabey in yerine Bahattin ile ilk 11’de başladı. Samsunspor maça rakibi hafife alarak başladığını düşünüyorum. Çünkü ilk ciddi atakta rakipten geldi. Samsunspor ilk yarıda Bahattin ile 2 net gol pozisyonundan faydalanamadı.
İkinci yarıya Oğuz’un yerine Ahmethan oyuna alınarak başlandı. İkinci yarının hemen başında sağ taraftan ön direğe yapıla ortaya Bahattin’in kafa vuruşu ağlarla buluştu. Samsunspor golden sonra aradığı ikinci golü bir türlü bulamadı bulacak oyunu da oynamadı. Bahattin’in oyundan alınarak Samed Hakan’ın girmesinin hemen ardından rakibin kazandığı penaltıyı gole çevirmesi ile son 15 dakikaya beraberlikle girildi. Bu dakikadan sonra Samsunspor şuursuzca saldırırken kalesinde net pozisyonda verdi. 85. dakikada kaleci Nurullah ile karşı karşıya kalan Hacettepeli oyuncu topu dışarı vurdu. Bu dakikadan sonrada doldur boşalt ile gol arayan Samsunspor oynanmayan sürelerin ilk dakikalarında ceza sahası içinde oluşan karambolde topu önünde bulan İlyas Kubilay Yavuz galibiyeti getiren golü attı ve maç 2-1 Samsunspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.
Bugün takımda bir gariplik vardı. Ne oyuncular nede teknik ekip maçı kazanmak istemiyor gibi görüntü verdiler. Taraftarın zaman zaman tepkisi zaman zamanda desteği galibiyeti getirdi.
Samsunspor kenar yönetimi bugün yaptıkları ve yapmadıkları ile adeta maçın önüne geçti. Guido’ya nasıl o kadar sabrettikleri soru işareti olurken adeta biz devam etmek istemiyoruz der gibiydiler. Ben her zaman Samsunspor taraftarının tepkisine çok önem veririm. Teknik ekibe gösterdikleri tüm tepkilerde yüzde yüz haklıydılar. Teknik ekibi istemediklerinin de yaptıkları tezahüratlar ile belirttiler. Belki de teknik ekibin istediği de buydu.
Bundan sonra yönetiminde bu teknik ekiple devam edeceğini düşünmüyorum. Bir gariplik vardı takımda. Hepsi Samsunspor’un oyuncusu ama bazı oyucuların sahada olması diğerlerine haksızlık diye düşünüyorum. Artık ödenen paraya göre takım yapma değil hak edenin forma giyme zamanı gelmiş olmalı.
Kalın sağlıcakla…
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum