Metin ATLI

Metin ATLI


Başka Samsunspor Yok!

12 Şubat 2022 - 16:36

Samsunspor ligin 24.haftasında sahasında oynadığı Bursaspor maçını 1-1 tamamladı.
Son üç haftada değişmeyen ilk onbirde sadece bir değişiklik yapılmıştı. O da Cihan Kahraman’ın yerine Savicevic sahadaydı.
Samsunspor maç boyunca sayısız gol pozisyonunu değerlendiremedi. Hasan Kılıç’ın kaçırdığı goller saç baş yoldurdu. Yediği evlere şenlik gol ile de iki puanı 19 Mayıs Stadyumunun çimlerine gömdü.
Bu saatten sonra ilk iki olur mu derseniz hayır derim ama üç puanlı sistemde yakalanacak serilerin imkânsızı gerçekleştirdiğine de şahit olduk.
Yeni transferlerden Kayamba’nın hücum hattını güçlendireceğini düşünüyorum.
Özellikle sezon başında yaşadığı basit puan kayıpları ile ilk iki hatta Play Off hedefinden uzaklaşan Samsunspor, Teknik Direktör Fuat Çapa’nın gelmesinin ardından yukarı ile puan farkını kapattı.
Açılan puan farkı nedeniyle Samsunspor takımı iyi oyun yerine puan almak zorunda kaldığı içinde kötü oynuyor diye eleştirildi.
Her takımın başına gelebilecek şansızlıklar Samsunspor’un da yakasını bırakmadı ve ilk yarının sonunda yaşanan puan kayıpları Samsunspor’un transfer politikasına da yansıması bekleniyordu.
Ancak bu olmadı ve gerekli noktalara takviyeler nokta transfer olarak yapılamadı. Sebeplerini başkan açıkladı. Gerisini biz bilemeyiz.
Bundan sonra Samsunspor camiasına kenetlenmek ve sezon sonuna kadar mevcut kadroyu desteklemek düşer.
Eleştirelim ama eleştirilerimiz yapıcı olsun. Çünkü başka Samsunspor yok. Hiç kimse oturduğu dalı kesmez. Sözde değil özde Samsunsporlu olalım.
Samsunspor Genel Müdürü Soner Soykan’a yapılan çirkin saldırıları kınıyorum. Bölünerek bir yere varamayız.
“Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır.” (Hadis-i Şerif)
Kalın sağlıcakla…

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum