Reklam
Reklam
Metin ATLI

Metin ATLI


Bahattin…

06 Kasım 2019 - 14:29 - Güncelleme: 15 Aralık 2019 - 23:27

Samsunspor 11.haftada deplasmanda Zonguldak Kömürspor’a konuk oldu. Her iki takımında puan kaybına tahammülü olmazken Samsunspor için puan kaybı zirveden iyice uzaklaşmak demekti.
Karşılaşma öncesi 20 Ocak 1989 da yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden Samsunsporlu Milli Futbolcu Muzaffer Badalıoğlu’nun ve daha sonraki dönemlerde Samsunspor forması giyen kaleci Hulusi Yavuz’un kabirlerini ziyaret ederek duamızı ettik. Merhum Muzaffer Badalıoğlu’nun “Yenildiğimiz zaman sokağa çıkamazdım. Korkumdan değil utancımdan” sözünü tüm Samsunspor Taraftarı çok iyi bilir. Kendisi Samsunlu olamasa da iyi bir Samsunsporluydu.
Maça gelecek olursak güzel bir havada ve dışarıdan iyi görünse de bozuk bir zeminde oynandı. Bizlerde maçı stadyumda canlı izledik. Samsunspor ve Zonguldak Taraftarının maça ilgisi büyüktü.
Samsunspor da orta sahada Ferhat ve Oğuz yer alırken Gökhan Alsan 10 numara pozisyonunda, İlyas Kubilay Yavuz sağ açıkta oynadı. İlk yarıda Samsunspor un 2 ev sahibi ekinin 1 net gol pozisyonu vardı. Ev sahibi ekibin karşı karşıya pozisyonunu kaleci Nurullah kurtardı.
Samsunspor ise Guido ile pozisyonlarda rakip kaleciyi geçemezken ileri uçta biraz daha takım oyunu oynasa ilk yarıda gol bulabilirdik.
Samsunspor ikinci yarıya Atabey – Ahmethan değişikliği ile başladı.
Bu değişiklik ile forvet hattı biraz hareketlense de esas hareketlilik Gökhan – Bahattin değişikliği ile geldi. Bahattin Köse oyuna girdikten 2 dakika sonra attığı gol ile Samsunspor’u öne geçirdi. Golden sonra ev sahibi ekip baskı kurmaya çalışsa da Samsunspor kısa sürede oyunda hâkimiyeti ele aldı ve 90+5’de kazandığı penaltıyı Bahattin ile gole çevirerek maçı 2-0 kazandı.
Maça başlanan kadroda ki anormallik skorun ikinci devrede gelmesinin sebebi oldu. Bahattin’in ilk on birde başlatılmaması, Gökhan Alsan’ın neden ilk onbirde yer aldığı kafaları karıştırmaya devam ediyor. Ne zaman ki İlyas Kubilay 10 numara pozisyonuna çekildi ve Bahattin oyuna girdi o zaman hücum hattında verimlilik arttı.
Maçta dikkat çeken diğer bir olay ise oyuncu değişikliklerinde kâğıtların kulüp doktoru tarafından temsilciye götürülmesiydi. Bu Samsunspor’a yakışmadı.
Galibiyetten dolayı Samsunspor takımını ve kilometrelerce yol gelerek takımını destekleyen kırmızı beyazlı taraftarı kutluyorum. Nice galibiyetlerde birlikte olmak dileğiyle.
Kalın sağlıcakla…
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum