Metin ATLI

Metin ATLI


Ayağımıza Sıktık

16 Mart 2021 - 11:36

Samsunspor 26. haftada deplasmanda Altınordu ile karşılaştı. Tüm maçlar oynanmış ve haftanın son maçıydı.
Alınan sonuçlardan sonra Samsunspor maçı kazanması halinde lider ile puanı eşitleyecek, 2 farklı kazanması halinde ise averajla lider olacaktı.
Hafta içi tüm antrenmanlarını basına kapalı yapan Samsunspor maça sürpriz bir kadro ile çıktı. Geçen hafta kaybedilen Adana Demirspor maçının ilk onbirinden 7 oyuncu değişmişti.
Kadroda ki bu derece değişikliğin Altınordu takımına karşı taktiksel oluğunu düşünmüyorum. Belli ki Ertuğrul hoca takıma neşter vurmuştu.
Kırmızı beyazlı ekibimiz maça iyi başladı ve rakip kalede tehlikelerde yarattı. Ancak hesapta olmayan bir şey vardı. 9.dakikada ilk sarı kartı gören Gökhan Alsan 24.dakikada gördüğü ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı.
Bu dakikadan sonra Samsunspor daha kontrollü oynamak zorunda kaldı. 10 kişi oynarken değişen hava koşullarından dolayı rüzgâra karşı kalesini korumak isteyen Samsunspor ilk kez bu dakikalarda rakibe pozisyon verdi.
Günün ikinci şoku Nadir Çiftçi’den geldi. Oyuna gireli henüz 6 dakika olmuşken hakemin kararını beğenmeyip konuşunca dördüncü hakemin uyarısı ile direk kırmızı kart gördü.
Ben olsam bu iki oyuncuyu dönüşte uçağa almam ve kadro dışı bırakırım.
Ne oluyor bunlara anlamak mümkün değil. Yasin’de gereksiz bir hareket sonrası sarı kart gördü ve Ertuğrul Sağlam tarafından uyarıldı. Rakibin yapamadığını biz kendi kendimize yapıyoruz.
Samsunspor kazanabileceği maçtan sorumsuz oyuncuları nedeniyle 1 puana razı olarak ayrıldı. Özellikle 9 kişi kaldıktan sonra gösterilen mücadeleden dolayı o dakikalarda sahada olan tüm oyuncuları kutluyorum. Zafer davasına inananlarla gelir.
Kalın Sağlıcakla…
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum