Hakkı EMİROĞLU

Hakkı EMİROĞLU


Yomra ve Bıyık!...

21 Mart 2024 - 12:42

Yomra belediye başkanı Mustafa Bıyık göreve gelmesinin ardından liman sahasında çöp döküm alanının etrafına eski para ile 5 trilyon harcayarak etrafını tahkimatla kapatıp çöpün denize karışmasını önlemiştir.
Bu alanın ormanlık olması için orman bölge müdürlüğü ile görüşme halinde iken Trabzon Büyükşehir belediyesi sırf seçim yatırımı olsun diye geçtiğimiz günlerde içinde bir tuvalet ve bir mescit, sosyal alanları, yürüyüş yollarını yapmadan içine bir çocuk parkı oyun aletleri ve spor aletlerini koyarak büyük bir törenler park açılışı yaparken Yomra belediye başkanı Mustafa Bıyık’ı davet dahi etmedi.
Büyükşehir Belediye başkanının şehir dışında olduğu için kendisine vekalet eden meclis Üyesi Atilla Ataman kürsüden yaptığı konuşmada siyaseti iyi yapmazsanız, İstanbul’dan Adil Karaismailoğlu gibi birini getirip tepenize oturturlar der.
Tabii Murat Zorluoğlu’nun tepeden inme geldiğini söylemez belki de aklına gelmez.
Bir kere Trabzon milletvekili Karaismailoğlu Köy Enstüsü mezunu öğretmen anne babanın evladı olarak ilk, orta, lise, üniversite tahsilini Trabzon’da yapmış herkes gibi iş için İBB’ye makine mühendisi olarak müracaat etmiş çok kısa zamanda Genel Sekreter yardımcılığına kadar yükselmiş.
Bir müddet de TOKİ Daire Başkanı olarak görev yapmış.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Ulaştırma ve Altyapı Bakan yardımcılığı ve Bakanlığa atanmış iyi bir devlet adamıdır.
Trabzon’da milletvekili seçilmesi bu şehir için çok büyük şanstır.
Çünkü bu şehrin tüm konularına vakıftır.
TBMM Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı olarak görev yaparken bir önceki dönem milletvekilleri gibi herkese padişahım çok yaşa dememiş, çalışanı takdir etmiş, koltuğunu korumasını sağlamıştır.
Çalışmayanı ise yerle yeksan etmiştir.
Bu şehrin gönlüne girmiştir.
Ainesi iştir kişinin boş lafa bakmam ben!...

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum