Hakkı EMİROĞLU

Hakkı EMİROĞLU


Türbe Oldu Türbe!...

09 Ağustos 2020 - 21:22

Trabzon’un Maçka ilçesinde PKK terör örgütü tarafından 15 yaşında katledilen Eren Bülbül ve onun üzerine kapanarak 41 Kurşun yiyerek şehit olan Ferhat Gedik’i rahmet ve minnet ile anıyoruz.
Astsubay Gedik’in abisi Sosyal medya twitter hesabından paylaştığı paylaşımında, Şehit kardeşim Ferhat aynı ilgiyi görmemiş, ismi hiçbir yere verilmemiştir.  Unutulması Eren Bülbül ile gölgelenmesi bizi üzmüştür dedi.
Abi Gedik haklıdır.
Trabzon’a özel uçak seferleri koyanlar, mezar ziyareti edip akıllarınca reklam yapan AKP milletvekilleri ve THY yetkilileri Eren Bülbül’ün mezarını türbeye çevirenler şehit astsubay Gedik’i unutmuşlardır.
İşte bu çok kötü bir durumdur…
Şehitler ve Gaziler arasında ayrım yapamayız.
Kıbrıs Şehidi ile PKK şehidi Arasında hiçbir fark yoktur…
Çünkü hepsi bu vatan için can vermiş aziz şehitlerimizdir.
Hiç bir ayrımcılık yapamayız, yaparsak veya onların aileleri arasında farklılık yaratırsak Şehitlerimizin kemiklerini sızlatırız.
Buna hakkımız yoktur…
Maçka ilçemizde macera parkı veya düğün salonları yaparak vitrinlere oynayan, kaldırımlara dükkân koyarak vatandaşın yaşam hakkını, gezip dolaşmasını engelleyen, hastaneyi otele çeviren belediye başkanı Koray Koçhan, meydanına en büyük caddesine belediye meclis kararıyla çok acilen Astsubay Ferhat Gedik yazmalıdır…
15 yaşında bir çocuğu PKK’lı teröristlerin kurşunlarından kurtarmak için canını seve seve feda etmiştir.
Trabzon’a özel uçak seferleri koyanlar, Hatay’a da özel bir uçak seferi koyup gidip oradaki şehitlikteki mezarını ziyaret ederek acilen ailesinin özür dilenmelidir.
Aksi takdirde 20 tırnağım yakalarında olacaktır…
Bu böyle biline!...
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum