Hakkı EMİROĞLU

Hakkı EMİROĞLU


TS Millet Parkı!

03 Mart 2024 - 09:34

TOKİ başkanı hemşehrimiz Ömer Bulut eski Avni Aker, Yavuzselim Stadyumu, 19 Mayıs Kapalı Spor salonu arazileri ve Orman lojmanlarını yıkıp bu alana Trabzonspor Müzesi, Bilgisayarlı kütüphaneler, Kaykay pistleri, Buz pistleri, Çocuk oyun alanları, hasta yakınları için Çay bahçeleri ve iki ayrı otopark, okulların spor faaliyetlerini gerçekleştireceği türbinler ve top sahası, 1000 adet canlı ağaç, 2000 fidan ile muhteşem bir destinasyon alanları ortaya çıkarttı. Şehrin merkezinde beton yığınlarının arasında yaşamaya çalışan insanların ailece eğlenip dinleneceği bu alanda siyaseten de olsa yeniden Yavuzselim ruhunu veya Avni Aker ruhunu yaşatacağız şeklindeki hamasetten yapılan bu şehirle hiçbir ilgisi olmayan havasını solumayı beceremeyen insanların şehrin göbeğindeki orman lojmanları ve eski başkan Volkan Canalioğlu döneminde top sahasına yapılmak istenen Kızılay Kan merkezini anıtlar kurulu kararıyla bugünkü yerine püskürttüğümüzde bu ASKF yetkilileri acaba neredeydi?
Veya Numune hastanesi bahçesine yapılmak istenen sağlık müdürlüğü binası inşaatın durdurduğumuzda bu Spor antrenörleri derneği neredeydi?
Bu alana eski başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu döneminde gökdelenler yapılmak istendiği zaman biz bu yeşil alan korunsun diye mücadele ederken bugünkü siyasetçiler acaba neredeydiler?
Şimdi bunlar Avni Aker ruhu, Yavuzselim ruhu diye resmen RUH çağırıyorlar!
Akyazı‘da amatör ve profesyonel sporcular için devasa spor kompleksleri yapıldıktan sonra bunların Ruh çağırmaları beyhudedir.
Ainesi İştir kişinin boş lafa bakmam!...

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum