Hakkı EMİROĞLU

Hakkı EMİROĞLU


Trabzon'dan Erdoğan Geçti!...

18 Şubat 2024 - 17:50

Cumhurbaşkanı Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Atatürk alanında partisince yapılan mitinge katıldı.
AKP’li gençlerin yalakalıktan konuşmasına fırsat vermediği mitinge katılımın 10.000 civarında olduğunu tahmin ediyorum.
Erdoğan konuşması sırasında bu ile çok büyük yatırımlar yaptığını söyledi.
22 senedir önce yeşilleşen sonra betonlaşan Zağnos ve Tabakhane vadileri dışında, Şenol Güneş Stadyumu ve Özkan Sümer Spor Kompleksleri eski Avni Aker ve 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu ve Orman lojmanlarının yerinde yapılan Trabzonspor Millet Parkının oyun parkları, kaykay pistleri ile çocuklara kütüphane ve bilgisayar salonlarıyla öğrencilere okulların aktivitelerini gerçekleştirmesi için yapılan saha ile TS müzesi muhteşem.
Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Avni Aker Millet Parkının birinci bölümü bitti ikinci bölümünü de proje çalışmaları başlatıyoruz sözlerine bir anlam veremedim.
Kendisinin TOKİ tarafından yeteri kadar bilgilendirmediği kanaatindeyim.
Çünkü otopark ana kadar ikinci bölümü tamamlandı ve bitti.
Arıca Ulaştırma ve alt Yapı Bakanlığının 10 yıllık kalkınma planında bulunmayan 254 kilometrelik Trabzon- Erzincan Demir Yolunu yapacağız veya Akçaabat-üniversite arasında raylı sistem koyacağız sözleri için yalan demiyorum siyaseten doğruyu söylemediği düşüncesindeyim.
Kaldı ki Trabzon’a 10 ayrı sağlık tesisi yaptık sözlerinin de doğru olmadığı düşüncesindeyim. Şöyle; Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın büyük uğraşlarıyla Kanuni Eğitim ve Araştırma, Haçkalı Baba Devlet Hastanesi ve Diş Hastanesi dışında bu şehirde yapılan hiçbir sağlık birimi yoktur.
Kapanan sağlık ocakları çoktur.
Yerlerine yapılan hiçbir sağlık birimi yoktur.
3 tanesi bu şehirde yaşamayan bilmeyen yıllar önce bu şehri terk eden milletvekillerinin veya danışmanlarının kendisini yeteri kadar bilgilendirmediği kanaatindeyim.
Yapımı 12 yıldır devam eden 12 kilometrelik Kanuni Bulvarı dışında eli avuca alınacak hiçbir yatırımdan bana kimse söz edemez.
Ainesi iştir kişinin boş lafa bakmam ben!...  

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum