Hakkı EMİROĞLU

Hakkı EMİROĞLU


TİAB!...

29 Ocak 2020 - 10:13

Trabzon İş Adamları ve Bürokratlar Derneği Merhum Atalay Şahinoğlu ve arkadaşları tarafından kurulan bu derneğin asıl amacı Trabzonlu İş Adamları ve Bürokratları bir çatı altında toplamaktı.
Bu şehirin insanı ile karşılıklı yardımlaşmayı sağlamaktı…
Üyeleri arasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yaşar Aşçıoğlu, emekli Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, emekli Emniyet Müdürü Mustafa Günaydın gibi çok önemli şahsiyetlerin bulunduğu dernekti.
Bu şehirden gidip Büyükşehirde okuyan tahsil gören binlerce evlatlarımıza burs sağlamak bu derneğe zamanın Çevre Orman Bakanı Osman Pepe ve İstanbul Orman Bölge Müdürü Faruk Çebi Ümraniye’de bir tepenin üzerinde bakanlığa ait 493 dönüm araziyi tahsis ederler dernek burayı tesisleştirir.
Eski para ile yaklaşık 5 trilyon harcama yaparak bugünkü halini alan bu arazi Ak Partili Ümraniye belediye Başkanı İsmet Yılmaz’ın gündemine oturur.
Tarım Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’den arazinin tahsisinin TİAB’tan kaldırılarak Ümraniye Belediyesine yapılmasını ister.
Tahmin ediyorum ki; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na TİAB’ın Yaşar Aşçıoğlu Başkanlığında yaptığı hayırlı olsun ziyareti, Bakan Pakdemir’li tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kadar getirilerek bu arazinin boşaltılmasına onay alınır.
TİAB buradan kapı dışarı edilir…
Aslında Trabzonlulara karşı başlatılan bu hamlenin işaret fişeğini İBB Ak Parti grup başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu tarafından son derece nezaketsizce söylenen (Asılları Rum’dur )sözleri ile atılmıştır…
Ve bugün FB Başkanı Ali Koç’un TS üzerinden bu şehire saldırmasının sebebi de buna bağlıdır!...
Biz aslında güçlü lobimiz ile bunların midesine otururuz. Yeter ki birlik ve beraberliğimizi bozmayalım.
Trabzon’un dört bakanı var yalanını bırakalım…
Nüfus cüzdanında doğum yeri Trabzon yazan tek bakan Cahit Turan’dır.
Onun dışında hiç kimseden, hiçbir şey beklemeyelim…
Ainesi iştir kişinin boş sözlere bakmayalım!
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum