Hakkı EMİROĞLU

Hakkı EMİROĞLU


Olmadı Sayın Bakan, Olmadı!

19 Aralık 2021 - 11:35

TBMM Kürsüsünden İBB başkanı Ekrem İmamoğlu’nun KCK ve PKK’lıları işe aldığını söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sırf siyaset yapmak için Trabzonlu hemşerisi Ekrem İmamoğlu’nu yaralamak adına bu sözleri sarf ettiğine inanıyorum.
Yoksa PKK veya bağlı örgüt üyelerini toplamak ve gözaltına almak zorundadır.
Hatta basının karşısında deşifre etmek mecburiyetindedir.
Bulunduğu görev bunu zorunlu kılar.
Çünkü kendisi Spor veya Ticaret Bakanı değildir.
Ben bu sözlerin ardından İBB’de Başkan İmamoğlu geldikten sonraki atamalara baktım, bu iktidarın Ziraat Bankası Genel müdürlüğüne getirdiği Can Akın Çağlar İBB genel Sekreterliğine getirilmiş, yine bu iktidarın 15 yıl önce İSKİ Genel müdür yardımcılığına getirdiği Raif Ermutlu İSKİ genel müdürlüğüne getirilmiş.
En büyük şirketi İSTAÇ’ın genel müdürlüğüne getirdiği MHP’nin 15 yıl Gümüşhane belediye başkanlığı yapmış geçtiğimiz günlerde kovid-19 İlletinin aramızdan aldığı Mustafa Canlı, yine en büyük kuruluşu Ağaç A.Ş. genel müdürlüğüne getirdiği İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı Berna Sukas‘ın eşi Ali Sukas.
Üst düzey yönetimine yasadışı örgütten atadığı tek bir genel müdür veya daire başkanı yok diyebiliriz.
Atanan kadrolar AKP, CHP veya İYİ Partiye yakın isimlerden olduğunu da söyleyebiliriz. Başkan İmamoğlu’nun kefil olup ta seçtirdiği Kadıköy, Beşiktaş, Küçükçekmece gibi Büyük Nüfuslara sahip belediyelerin başkanlarının hiçbirinin aşırı soldan gelen isimlerin oluşmamış. Yani 31 Mart 2019 Yerel seçimleri öncesi bakan Soylu’nun ilçe ilçe dolaşarak söylediği, İmamoğlu’na oy verirseniz bir otoparkta aracımızı verdiğimiz bale PKK’lı çıkacak, aracımızı alıp kaçacak dediği gibi bir olay vuku bulmamış.
Şu ana kadar PKK’lı hiç kimsenin aracını kaçırmamış, suikast ta yapmamış.
Sırf siyaset olsun diye birilerini karalamak hiç kimseye çıkar ve menfaat sağlamaz.
Dün eğer paçalarına kadar pisliğe bulaşmış dediğiniz insanlarla bugün omuz omuza yürüyorsanız yarın bir başkası ile yürümeyeceğini nasıl garanti edebilirsiniz.
Bir eski siyasetçi Trabzon milletvekili Ekrem Dikmen namussuzlar, şerefsizler, haysiyetsizler yazın, ardına da Ankara yazın bakayım gideceği yer AP Genel merkezidir demişti.
1980 sonrası AP’nin devamı olan DYP’den milletvekili adayı olmuş ancak listede yer bulamamıştı.
Bunu da hatırlatıyor kıssadan hisse diyorum!...


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum