Reklam
Reklam
Hakkı EMİROĞLU

Hakkı EMİROĞLU


Ne Kadar Haklı Bizim Recep!

31 Ekim 2020 - 16:16

Bizim Recep’i eczacı çıraklığı yaptığı günlerden beri tanırım.
Yerinde duramayan koşan, koşuşturan her yaraya meryem olmaya çalışan bizim Recep siyasete ANAP gençlik kollarında başladı.
Bir dönem ANAP’ın ilçe Başkanlığı yaptıktan sonra ANAP’ın TBMM dışında kaldığı yıllarda 2004 yerel seçimlerinde ilçe halkı il genel meclisi üyesi seçince 2009 yerel seçimlerine kadar ANAP’ı tek başına il genel meclisinde temsil etmişti.
AKP’li meclis üyelerine hep olumlu muhalefet edince 2009 yerel seçimleri öncesi Ak Parti Araklı Belediye başkanlığı teklif edilince tereddütsüz kabul etti.
3.Dönem üs tüste seçilmeyi başardı.
Peki, bu dönemlerde ne yaptı diyecek olursanız kaymakamlık ve belediye için FKB’den satın aldıkları arazi üzerinde TOKİ tarafında yaptırılan Hükümet Konağı başlı, başına bir büyük eserdir.
Bu binalara tüm kamu kurumları taşındıktan sonra kaymakamlık binası yıkılacak şehrin merkezindeki parka katılacak, mevcut belediye binası kültür merkezi olacak yeni sanayii çarşısı, yeni TOKİ konutlarıyla küçük bir ilçe daha kuran Başkan Recep Çebi’yi her ziyaretimizde bize Bayburt-Araklı yolu Güneydoğu’ya açılan kapıdır.
Salmankaş tüneli bitti trafiğe açıldı devamı da yollar biterse yalnız ilçemiz değil yerimiz bölgemiz kalkınacak derdi.
Geçen hafta sonu Erzurum dönüşü bu yoldan Trabzon’a geldim.
Tek gidiş, tek geliş olarak Salmankaş tüneliyle Trabzon -Erzurum arasını bu haliyle 1 saat kısalttığını söyleyebilirim.
Sırf bu yüzden yoğun bir TIR ve Kamyon trafiğinin hâkim olduğu bu yola çift gidiş-geliş olarak yaptırılan devasa istinat duvarları sanat yapılarıyla donatılan yapımı kadar istimlaklerine para ödediğiniz Çağlayan-Zafanoz-Yalıncak Mahalle yolu kadar önemsemeyen ödenek ve öncelik vermeyenleri önce cc. Allah’a sonra Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Trabzon doğumlu tek Bakanımız Adil Karaismailoğlu’na havale ediyor.
Başkan Çebi’nin hayalleri gerçeğe dönüşeceğine inanıyorum…
Unutmayın iş bilenin, kılıç kuşananındır!...
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum