Reklam
Reklam
Hakkı EMİROĞLU

Hakkı EMİROĞLU


MHP ve Dr. Devlet Bahçeli!...

07 Eylül 2021 - 12:05 - Güncelleme: 07 Eylül 2021 - 13:04

Başbuğ Alparslan Türkeş ve arkadaşlarınca kurulan MHP, bu ülkenin bekası için 30.000 şehit 60.000 gazi vermiştir…
12 Eylül İhtilali’ni yapanların hedefindeki MHP’nin lideri Alpaslan Türkeş ve arkadaşları 4 yıla yakın cezaevinde yatmıştı.
Başbuğ Türkeş’e olan vefa borcunu 1999’da MHP’yi çok büyük bir oy çoğunluğuyla merkez sağın lider Partisi haline getirmiş ancak Genel Başkan Bahçeli Başbakanlık için hazır değilim diyerek altın tepsiyle başbakanlığı 77 yaşındaki Bülent Ecevit’e takdim etmişti.
Başbakan Ecevit’in iki yıllık yüksekokul mezunu olması dolayısıyla Cumhurbaşkanlığına aday olamayınca, Başbakan yardımcısı Bahçeli Cumhurbaşkanı adayı olması gerekirken benim adayım Ahmet Necdet Sezerdir diyerek ve peşine taktığı DSP, RP, ANAP ve DYP Genel başkanlarıyla meclisin dışından Sezer’i bulup Cumhurbaşkanı seçmişlerdi.
Başbakan Ecevit’in kafasına anayasa kitapçığını fırlatınca biraz geçte olsa kendilerine gelmişler!...
Memleket krizden krize giderken Bursa’da havlu atan bahçeli 3 Kasım 2002’de seçime gidiyoruz diyerek AK partinin önünü açmıştır.
Bu millet te MHP’yi TBMM’nin dışına koymuştur.
2007 Genel seçimleri ile yeniden Meclis’e dönen Bahçeli, bu sefer de Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanı seçilmesini sağlamıştır.
CHP’yi peşine takarak çıkardığı Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin tutmayınca ülkenin beka sorunu var diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hamiliğine soyunmuş.
Anketlerde MHP’nin %7 ile indiğini görünce de barajı  %10’dan %7’ye çektirmiştir.
Bu gidişle 2023’e kadar MHP barajı ortadan kaldıracağı kesindir…
Çünkü; MHP’nin gerçek anlamda beka sorunu vardır.
Bu böyle biline!...

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum