Reklam
Reklam
Hakkı EMİROĞLU

Hakkı EMİROĞLU


İmamoğlu İle Konuştum!...

09 Aralık 2019 - 12:30

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun özel kaleminden görüşme randevusu istedim ve Hafta sonu Beylik düzü Atatürk kültür merkezinde bir araya geldik.
Uzun bir sohbet yaptık…
Birçoğu üniversitelerimizden gelen hocalarımız ve belediyeciliği çok iyi bilen arkadaşlarımız ile çok güzel bir kadro oluşturmak üzereyiz tüm ilçe belediye başkanları ile bir bütünüz. Hedefimiz halka hizmet dedi.
İmamoğlu çok zor bir yoldan geldi, çetin bir aday ile yarıştı…
Bu ülkede bakanlık, başbakanlık ve TBMM Başkanlığı gibi çok önemli görevlerde bulunan Binali yıldırım ile yalnız yarıştı diyemeyiz.
Ülkenin cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ülke tarihinde ilk kez cumhurbaşkanı forsu ile İBB seçimlerinde ilçe ilçe, mahalle, mahalle, hatta ev ev gezerek İBB adayı Binali Yıldırım’a destek istedi.
Buna rağmen Ekrem İmamoğlu 13.000 farkla İstanbul belediye başkanlığını kazandı.
Hemen yüksek Seçim Kurulu devreye sokan cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 Üyenin ret kararıyla İmamoğlu’nun mazbatasını iptal ettirdi.
İşin garibi İlçe belediye başkanları, İlçe meclis üyeleri ve büyükşehir belediye meclis üyeleri seçiminde şaibe yok, bir tek büyükşehir belediye başkanı seçiminde şaibe var diyerek günlerce kamuoyunu meşgul ettiler…
Yeniden seçim kampanyasında ise neler yapmadılar ki!...
Terörist başı Abdullah Öcalan’ın kırmızı bültenle aranan kardeşini devletin televizyonu TRT’nın ekranına çıkartarak CHP’ye saldırttılar!...
Bir taraftan da İmamoğlu’yla PKK İstanbul’a sızıyor yalanlarını yandaş basın ile servis ettiler… Başta içişleri Bakanı olmak üzere tüm bakanlar kurulunu tüm il ve ilçe başkan ve yönetim kurulu üyelerine seferberlik ilan edip İstanbul’a taşıdılar.
Bunlara rağmen Başkan İmamoğlu yenilenen seçimlerde 800.000 fark atarken bu millete, halka rağmen hiçbir şey yapamazsınız diyerek bir ders daha verdiler…
Şimdi tüm kamu kurum ve kuruluşları hatta devlet bankaları kapılarını demir kilitle kapatsa da Başkan İmamoğlu yurtdışından para bularak büyük projelere imza atmaya devam ediyor… Yolun açık kazan mübarek olsun diyoruz…
Unutmayın iş bilenin kılıç kuşananındır…
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum