Reklam
Reklam
Hakkı EMİROĞLU

Hakkı EMİROĞLU


Hukuk Herkese Lazım!...

09 Mart 2020 - 12:12

1994 yerel seçimleriyle Recep Tayyip Erdoğan İstanbul büyük şehir belediye Başkanı seçilirken büyükşehir meclisinde çoğunluk ANAP’ta idi.
Tüm komisyonları eline geçiren ANAP, Başkan Erdoğan’a adım attırmıyordu.
Biz bu nasıl demokrasi diye kıyamet koparmıştık.
Siirt’te okuduğu şiirin ardından ceza alınca zamanın Adalet Bakanı Prof. Dr. Hikmet Sami Türk, DYP’nin hukukçu milletvekili Ali Naci Tuncer ve BBP Genel başkan yardımcısı hukukçu Baki Tuğ ile TV ekranlarında kendisine büyük destek vermişlerdi.
Başsavcı Vural Savaş’ı günlerce yerdik…
Trabzon ziyaretlerinde kendisine ekranları açtık…
RP Genel Kurulunda Genel Başkanlık için aday gösterdiği Abdullah Gül’ün listesinde Trabzon il Başkanı Ali Rıza Akdeniz yer aldı diye Trabzon il yönetimi daha sonra görevden uzaklaştırıldı. Yani Erdoğan’ın Trabzon hep arkasında durdu.
Gelin görün ki 18 yıllık AK Parti iktidarında bu şehirden her seçimde çok büyük oy alan Ak Parti, bu şehirde başta FKB, TEKEL, EBK olmak üzere istihdam sağlayan TEDAŞ, TELEKOM, liman, çimento fabrikası gibi tüm tesisleri satmış yerlerine tek bir tesis açmamıştır.
İşsizlik ve iflaslar artmış, yedi emin garajları hacizli araçlar ile dolmuş, ekonomi dip yapmış. Kapatılan fabrikalar, yenisini yapmak için yıkılan hastaneler, atletizm sahaları, hafız okulları  güvenlik güçlerine tahsis edildi…
Çok mu güvensiz bir şehirdik bilemiyorum!...
Ancak bu Şehire bu bir vefamı, cezamı?
Taktiri size bırakıyorum?
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum