Hakkı EMİROĞLU

Hakkı EMİROĞLU


Ergin Aydın!...

11 Mart 2024 - 10:28

Ak partinin Ortahisar Belediye Başkan adayı Ergin Aydın’ı proje tanıtım toplantısını izledim. TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Meclis Başkanı Şadan Eren ve eski Yönetim Kurulu başkanları Suat Hacısalihoğlu ve Tayfun Sezerıoğlu’nun en ön safta yer aldığı toplantıda daire müdürlerine ve Büyükşehirdeki daire başkanlarının tam kadro salonda bulunmaları, iktidarın ağırlığını gösteriyordu.
Ancak TTSO dışındaki hiç bir STÖ temsilcisinin salonda bulunmaması TTSO’nun ne kadar siyasallaştığını gösteriyordu.
Yine bir 61 proje kaidesiyle sunum yapan Başkan adayı Aydın Cumhurbaşkanlığı Genel seçiminde siyaseten gündem olan Boztepe‘deki askeri arazi ve Kalepark Orduevi’ni alınmayacağını bilerek reklamdan proje yapmış.
Bereket versin Yıldızlı’daki askeri kampı projeleri arasına almayı unutmuş veya akıl hocaları hatırlatmamış.
Hayal alemi çok güçlü olan başkan adayı Aydın, bir kızı Trabzon beyinden almak için bordo mavi giymiş bir şahsı aslan ile kartal ile kavga etmesini canlandırıyor.
Bunu bu şehre bir büyük proje olarak sunabiliyor!
Yine de şükürler olsun Ahmet Metin Genç gibi popülist politika yapmak spor bileşenlerine tatlı görünmek için Avni Aker Stadyumu, Yavuzselim sahası, 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu ve Orman lojmanlarının yerine TOKİ tarafından yaptırılan Trabzonspor millet parkının içindeki çocuk oyun parklarını, kaykay pistlerini, Kütüphane ve bilgisayar salonlarını yüzlerce canlı ağacı keserek etraftaki okullardaki öğrencilerin bir takım spor faaliyetlerini gerçekleştirdiği temsili sahayı konser alanını nizami top sahası haline getirecek.
Sağlık Bilimleri Üniversitesi çocuk ve doğum evinin önünde top sahası yapacağım demedi.
Öyle ya burada top sahası yapıldı mı yanına bir de soyunma odaları, TUŞ kabinleri, WC derken tükürük köftesi, mısırcılar kestaneciler maşallah kesin panayıra dönüşürler.
Bunları vaat etmediği için de kendisine minnettarım.
20 senedir her dönem belediye başkan adayı ve milletvekili adayı olan bir türlü seçilemeyen bu sefer Genel Merkez tarafından Ortahisar belediye başkanlığına aday gösterilen Ergin Aydın’a çıktığı bu yolda başarılar diliyorum.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum