Hakkı EMİROĞLU

Hakkı EMİROĞLU


Ben Bu Filmi Daha Önce Seyrettim!...

21 Mayıs 2021 - 22:30

1979 yılı Başbuğ Alparslan Türkeş Rize’de miting yapıyor.
Rize Valisi Muharrem Bartın (daha sonra Samsun CHP’den senatör oldu) Trabzon emniyet müdür vekili Yavuz Doğan’dan takviye kuvvet ister. Trabzon’dan komiser Mehmet Güneş, komiser Necmi Alp ve komiser Hasan Kutluk 40-50 kişilik Toplum polis ekibiyle Rize’de…
MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş kürsüye çıkmış konuşmasını yapıyor, yanında Genel Başkan yardımcısı Agâh Oktay Güner ve Genel Sekreter yardımcısı Yaşar Okuyan ve MHP Trabzon İl Başkanı Tekin Küçükali yer almış.
Bir grup genç sözlü sataşmada bulunuyorlar. Etrafları Trabzon’dan gelen toplum polis ekipleri tarafında sarılırken Rize’de görevli Başkomiser Trabzon’dan gelen komiser yardımcısı Mehmet Güneş’e sen buraya karışamazsın diyor. Alt tarafı bir komiser yardımcısısın, Komiser yardımcısı Güneş sen 3 yıldızı A...... A......Aldın der…
Ve tartaklamaya başlıyor komiser yardımcısı Güneş, Necmi Alp ve Hasan Kutluk Baş komiseri duvara yapıştırıyorlar…
Olaylar büyümeye başlıyor…
Kürsüde bulunan Cennet mekân Başbuğ Alparslan Türkeş müdahale ediyor. Sakin olun biz Anadolu’nun her tarafında konuşuruz, (it ürür kervan yürür) der.
Koruma müdürü Eyüp Şahin ve yakın korumalara şarjörleri doldurun emri veriyor…
Hemen yanı başımda cereyan eden bu olayı dün gibi hatırlıyorum.
İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener’e Rize Çayeli’nde yapılan o saldırıyı görünce hemen aklıma işte o günler geldi.
Bu olayları körükleyenlerin üst geçitlere tahrik edici (burası Rize laf söyletmeyiz reise) pankartı asan AKP il teşkilatı ve bu pankartın başına devletin polisini diken ilin valisi ve ilin emniyet müdürü orada bir insan ölseydi!
Sorumluluğunu acaba üstlenecek miydiler?...
Böyle idarecilik olur mu?
Böyle siyaset olur mu?
Daha dün Başbakan ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı Hopa’da yapılan olaylar sırasında öğretmen Metin Lokumcu’nun kalp krizinden ölmesinin sebebi oradaki idareciler ve görevden alınan Artvin il Jandarma Komutanı Albaydı.
Bakmayın gariban polislerin yargılanmasına!...
Bir Genel Başkana, Başbakana ve dün Rize-Çayeli’nde, eski bir içişleri Bakanı ve Genel başkan Meral Akşener hanımefendiye yapılanın son derece yanlış ve hatta saygısızlık olduğunu belirtmek istiyorum.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum