Reklam
Reklam
Hakkı EMİROĞLU

Hakkı EMİROĞLU


Başkan İmamoğlu…

28 Ekim 2022 - 17:19

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Trabzon’da doğmuş büyümüş ilim, irfan almış İstanbul Beylikdüzü’ne göçmüş bir ailenin evladı.
Önce CHP Beylikdüzü ilçe başkanlığına adayı olmuş üç aday arasından seçilip çıkmış ardından Beylikdüzü belediye başkanlığına aday olmuş 5 aday arasından seçilip çıkmış bir de belediye başkanı seçilip RP ve AKP’den gelen Başkan Uzun’u devirip geçmiş 5 yıllık görev süresi sonunda İBB’ye aday olmuş.
Son 50 senenin en büyük oyuyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Devlet ve iktidar imkânlarına rağmen hem de iki kere seçilmiş, dünyanın en büyük metropollerinden birini yönetiyor.
Göreve gelmesinin ardından ilk iş olarak alt yapıya ağırlık vermiş terfi istasyonlarının yani yağmur ve lağım sularının ayrı ayrı arıtılıp deniz açığını bırakılması işlemlerinin başlatılması için çok önemli bir çalışmalar başlatmış.
Bu istasyonların birini Üsküdar’da açarken Ak Parti Üsküdar belediye başkanı kendisine kürsüde dakikalarca övdü, ardından aynı istasyonun bir benzerini Silivri’de hayata geçirmiş. MHP’li belediye başkanı kendisinin kürsüden dakikalarca övdü.
Tuzla ilçesinde yine aynı terfi istasyonlarının birinin açılışında kürsüye davet edilen Tuzla belediye başkanı Şadi Yazıcı cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İBB eski başkanı merhum Kadir Topbaş’ı 22 dakika boyunca defalarca övüyor, minnetler diziyor…
Tam karşısında oturan İBB başkanı Ekrem İmamoğlu, TİSKİ Genel müdürü Şafak Basa ve ekibinden tek kelime söz etmiyor ya.
İnsan bir Allah’tan korkar, kuldan utanır.
Senin oy aldığın vatandaşa da böyle büyük bir hizmet geliyor, size orada konuşma sözü de veriliyor siz çıkıp kürsüye hizmeti unutup, alenen siyaset yapıyorsun ve sonrada tepki görünce salonu terk edip kaçıyorsunuz.
İster istemez o tepki dışarı taşınca şimdi de mağdura yatıyorsun.
Pes doğrusu.
Senin derdin hizmet değil siyaset.
Senin işin bir yerlere mesaj vermek.
TBMM’ye yürümek veya bakan olabilmek.
Bak da yere bakan yürek yakan olma!...

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum